• Dolar
    32.331
  • Euro
    35.057
  • Ç.Altın
    3.931
  • Altın
    2.282
KIRIKKALE
21°
00:4

Öğleye kalan Süre

ABALI’DAN BÜROKRATLARA; ÇABAMIZI GÖZARDI ETMEYİN

MHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı yaptığı yazılı basın açıklamasında Cumhur İttifakı’nın çalışmalarına dikkat çekti, bürokrasiye mesaj verdi.


ÖZTÜRK VE CAN’A TEŞEKKÜR 

MHP İl Başkanı Abalı açıklamasında, “Kırıkkale’nin ihtiyacı olan yeni yatırımlar konusunda Cumhur İttifakı’nın Kırıkkale milletvekilleri tarafından kendilerine iletilen projelere destek veren başta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye öncelikle bir Kırıkkaleli olarak şükranlarımı arz ederim. Ayrıca, başta milletvekilimiz Sayın Halil Öztürk’e, Cumhur İttifakı’nın diğer milletvekili olan Sayın Ramazan Can’a ve Kırıkkale’mize hizmet gayretinde olan tüm belediye başkanlarımıza da ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarım,” dedi.

 

TAKİPÇİSİYİZ

İl Başkanı Abalı açıklamasında, Kırıkkale’ye yeni kazandırılacak olan yatırım projelerine de değinerek, “ROKETSAN, Jandarma Lojistik Üssü, JÖAK Eğitim Birliği, Ankara-Delice Çevreyolu Projesi, Yahşihan Köprülü Kavşak Projesi gibi yeni projeler öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı, Sayın Genel Başkanımızın samimi destekleriyle ve de ilgili bakan ve genel müdürlerimizin üstün gayretleriyle bugünlere gelmiştir. Cumhur İttifakı olarak, Kırıkkale’mize daha farklı yeni yatırımlar konusunda hangi projeler hayata geçirilebilir gayretindeyiz. Bundan sonra da Cumhur İttifakı olarak hayata geçirilecek her projenin vatandaşımızın hizmetine sunulana kadar yakın takipçisi olacağız,” dedi.

 

BÜROKRATLARA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Av. Murat Abalı, “Kırıkkale’deki yeni yatırım projelerinin hayata geçmesi için ilgili Bakanlıklarda yoğun mesai harcayan Cumhur İttifakı milletvekillerinin bu projelere sahip çıktığı kadar takibi konusunda da Kırıkkale’de görev yapan bürokratlara çok iş düşmektedir. Zira projelerin ilerlemesi, ortaya çıkabilecek aksaklıkların giderilmesi ve bu sıkıntıların üst makamlara iletilmesi konusunda bürokratlar siyasetçilerimizle sürekli istişare halinde olmalılar.”

 

HALİL ÖZTÜRK, YATIRIMLARI TİTİZLİKLE TAKİP EDİYOR

“Unutulmasın ki, Cumhur İttifakı’nın gerek şimdi gerekse 2023 sonrası başarısı için sokak sokak Kırıkkale’yi arşınlayarak vatandaşımızın gönlünde yer etmeye çalışan biz Cumhur İttifakı siyasetçileriyiz. Bu bakımdan ilimizdeki tüm bürokratlar, bu çabamızı göz ardı etmeden, el birliğiyle gayretli çalışmalarını sürdürmeleri çok önem arz etmektedir. Bu konuda özellikle Sayın Milletvekilimiz Halil Öztürk, yatırımların her anını titizlikle takip etmektedir ve bundan sonraki yatırımlarda da aynı titizlikle davranacağını, TBMM’de ve Bakanlıklarda Kırıkkale’nin ihtiyaçlarını ve sorunlarını dile getirdiğini beyan etmektedir,” diyerek, sen ben demeden Cumhur İttifakı’nın her başarısını Kırıkkale’ye anlatmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Haber Yorumları


Soner baskal
MHP de neler oluyor, mhp il başkanı sn. Murat ABALI Kırıkkale bürakrasisinin çabalarını göz ardı etmemesini söylüyor, mhp ilçe başkan yardımcısı sn. Hacı ÇALI Sayın Valimizin, söylemine, yatırımlar Hususunda, sn. Halil ÖZTÜRK' ü katmasını söylüyor, hayırdır inşallah anlamaya çalışıyorum.

Yorum Yaz

71826

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647