• Dolar
    32.481
  • Euro
    34.982
  • Ç.Altın
    4.084
  • Altın
    2.436
KIRIKKALE
27°

AK PARTİ KESKİN’DE BİR İSTİFA DAHA

Halim Bulut’un ilçe başkanlığından istifa etmesinin ardından AKParti Keskin Teşkilatı’nda bir istifa daha geldi. Kadın Kolları Başkanı Sakine Tuğba Yalçınkaya görevinden istifa etti.


KAPLAN VE TEMOÇİN’E TEŞEKKÜR ETMEDİ

İlçe Başkanlığına Ekmel Cönger’in atandığı Keskin İlçe Teşkilatında Kadın Kolları Sakine Tuğba Yalçınkaya görevinden istifa etti. Yalçınkaya istifa dilekçesinde İl Başkanı Mustafa Kaplan ve Kadın Kolları Başkanı Özden Temoçin’i görmezlikten gelirken eski il başkanı Nuh Dağdelen’e, eski Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erkök ve Halim Bulut’a teşekkür etti. 

DAVAYA HİZMETE DEVAM 

 Yalçınkaya dilekçesinde şu ifadelere yer verdi; “Eylül 2020 tarihinden bugüne, büyük özveri ve onurla yürütmekte olduğum Keskin İlçe Kadın Kolları Başkanılığı görevimden, gördüğüm lüzum üzerine istifa kararı almış bulunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi, AK Parti’nin gönüllü bir neferi olarak Genel Başkanım ve Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına daima hizmet etmeye devam edeceğimi belirtmek isterim. Bu vesile AK Parti davasına hizmet şuurunu bana aşılayan teşkilat büyüklerim Nuh Dağdelen’e, Nebahat Erkök’e ve Halim Bulut’a, zorlu görevim sırasında her zaman destek olan değerli eşim, annem ve babama şükranlarımı sunarım.” 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15034

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647