• Dolar
    32.393
  • Euro
    35.212
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
21°
02:41

İmsak'a Kalan Süre

ASKON KIRIKKALE ŞUBESİ ZİRVEDE

ASKON Kayseri Şubesi tarafından 4.sü düzenlenen, Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati’nin katıldığı Kültepe Ekonomi Zirvesine ASKON Kırıkkale Şubesi Başkan Vekili Savaş Geyik ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.


ASKON KIRIKKALE TEMSİL EDİLDİ 

Kültepe Ekonomi Zirvesi, iş dünyasını ağırladı. ASKON Kırıkkale Şubesi; Başkanvekili ve Teşkilat Başkanı Savaş Geyik başkanlığında İl Sekreteri Nebahat Erkök, Hüseyin Akçelik, Emre Taşçı, Gökhan İncel, Tuncay Akgül,  Mehmet İpek Yeşilyurt, Ömer Tosun, Bülent Yıldırım ve Yusuf Koçak tarafından  temsil edildi.

PANDEMİ ÜLKELERİ ETKİLEDİ 

Zirvenin önemli katılımcılarından olan ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın yaptığı konuşmada Covid-19 salgını ile ekonomilerde yaşanan durağanlığın tüm ülkeleri etkilediğini ifade etti. Başkan Aydın “Sürdürülebilir bir büyüme için en büyük katkının sanayi ve ihracat tarafından geldiğini görmekteyiz. Sanayi kapasite kullanım oranlarımız yüzde 80’leri aşmış durumda. Sanayicilerimizin 2023-2024 yılları için kapasite artırmak üzere yeni makine ve teçhizat siparişleri verdiklerini memnuniyetle izlemekteyiz. Yani çarklar, artan bu kapasite kullanımlarıyla üretmeye devam edecek ve ülkemiz büyüyerek hedeflediği ilk 10 ekonomi arasında yerini alacaktır. Tüm bu veriler gösteriyor ki büyük bir doğumun arifesindeyiz.” diye konuştu.

TEŞEKKÜR EDERİZ 

Birçok önemli ismin katılım sağladığı Kültepe Ekonomi Zirvesi sonrası değerlendirmelerde bulunan ASKON Kırıkkale Şube Başkan Vekili Savaş Geyik “ASKON olarak daima ülkemizin haklı zenginliğine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Üretim ve İstihdamın artması hususunda elimizden gelen gayreti gösteriyor ve göstermeye de devam edeceğiz. Kayseri şubemiz tarafından düzenlenen bu programın ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına yürekten inanıyoruz.  Bu güzel programla bize ev sahipliği yapan ASKON Genel Başkanımız Sayın Orhan Aydın’a ve Kayseri ASKON Şube Başkanımız Sayın Ali Özcan’a teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE ASKON; 58 ÜYE 40 SEKTÖR 2 BİN İSTİHDAM 5 MİLYAR LİRA TİCARET HACMİ

İlginizi Çekebilir

ASKON KIRIKKALE ŞUBESİ ZİRVEDE

İlginizi Çekebilir

ASKON İŞ İNSANLARINA AFRİKA KAPISINI AÇIYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70712

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647