• Dolar
    32.312
  • Euro
    35.082
  • Ç.Altın
    3.944
  • Altın
    2.279
KIRIKKALE
22°
01:35

Öğleye kalan Süre

BAHÇELİ SİVAS MİTİNGİ DÖNÜŞÜ YAHŞİHAN’DA MOLA VERDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas mitingi sonrası Kırıkkale’ye uğradı. Bahçeli Yahşihan Belediyesi tarafından adının verldiği bulvarda araçla gezinti yaptı.


ADAYIMIZ BELLİ 

2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilk mitingini “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla Sivas’ta başlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sivas dönüşü Kırıkkale’de mola verdi. Kırıkkale’de EY Park tesislerinde parti yöneticileri ile biraraya gelen Bahçeli ve beraberindeki heyet dinlenme tesislerinde bir süre Kırıkkale hakkında bilgi aldı.  MHP İl Başkanı Murat Abalı, Devlet Bahçeli ve heyetine hitaben “Sizleri Kırıkkale’de ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz” dedi. Değerlendirmelerin ardından Devlet Bahçeli, Kırıkkale halkına selamlarını iletti. 

YAHŞİHAN’A SÖZ VERDİ 

Bahçeli’nin burada "2023’te adayımız belli, kararımız nettir. Derdimiz milli bekâmız ve egemenlik hakkımızdır." ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca, "Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM’de vekil sayısı ile çok güçlü bir MHP grubunun ve Cumhur İttifakı’nın tecelli etmesidir." dediği öğrenildi. Mola sonrasında Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın daveti üzerine Devlet Bahçeli ilçe sınırları içerisinde Üniversite bölgesinde bulunan “Devlet Bahçeli Bulvarın”da araç ile gezinti yaptı. Kırıkkale’den ayrılışında ise Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a kendisini Belediye makamında ziyaret edeceği sözünü de verdi. 

İlginizi Çekebilir

MHP MERKEZ İLÇEYE 50 KİŞİLİK YÖNETİM

İlginizi Çekebilir

BALOĞLU, ‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMALIYIZ’

İlginizi Çekebilir

UMUT KAZAN; YAHŞİHAN İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97359

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647