• Dolar
    32.372
  • Euro
    34.966
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
21°
03:31

Öğleye kalan Süre

BAHŞILI’DA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Bahşılı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza törenine Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız’da katıldı.


ASGARİ ÜCRETİN ÜZERİNDE 

Bahşılı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, belediye önünde düzenlenen törende, sözleşmeyle işçilere asgari ücretin üzerinde bir yevmiye ile aile, çocuk ve yakacak yardımı ile bayram ikramiyesi verildiğini söyledi. Tekin, "Sözleşmeyi imzalarken 46 işçimizi de sendikalı yapacağız. Onun sözünü de verelim. Tasarruflu çalışmalarımızla şu ana kadar bütün personellerimizin maaşlarını verdik." dedi.

 

TEKİN’İ TEBRİK EDİYORUM

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız da toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi. Türkiye genelinde toplu sözleşmelere katıldıklarını belirten Yıldız, "Burada bir ilki yaşıyoruz. Bahşılı Belediyesi, genelde kadrolu işçi alan birkaç belediyeden birisi. Başkanı tebrik ediyorum. Belediye himayesindeki şirket işçilerini de sendikalı yapacağının sözünü verdi." diye konuştu.Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesi imzalandı.Törene, Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan ve belediye personeli katıldı.

İlginizi Çekebilir

BAHŞILI’DA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

İlginizi Çekebilir

TEKİN’DEN HAFTANIN GERÇEKLERİ PAYLAŞIMI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81424

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647