• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
04:36

İmsak'a Kalan Süre

BU SU ROMATİZMA VE BÖBREĞE İYİ GELİYOR

Kırıkkale’nin hemen yanıbaşında bulunan komşu il Kırşehir termal suyu ile dikkat çekiyor. Avrupa’nın en sıcak sularından birine sahip olan Kırşehir Grand Terme Hotel misafirlerine adeta şifa dağıtıyor.


41.5 DERECE SU 

Kırıkkale’ye bir saat mesafedeki Kırşehir son yıllarda şifalı suları ile dikkat çekiyor. Kaplıca turizminin başkenti olma yönünde önemli yatırımlar yapılan Kırşehir, Türkiye’nin dört bir tarafından sağlık bulmak isteyenlerin adresi oldu. 41.5 derece suyu ile Avrupa’nın en sıcak sularından birine sahip olan Grand Terme Hotel suyu birçok hastalığa şifa oluyor. 

ŞİFA DAĞITIYOR 

Bilimsel çalışmalarla kanıtlanan su; eklem rahatsızlıkları, romatizma hastalıklar,  cilt hastalıkları, böbrek hastalıkları, yumuşak doku romatizmaları, felç ve kısmi felç,  kronik bel ağrısı, inme, ortopedik  ameliyatlar ve kırıklar sonrası İçin önemli bir tedavi aracı oluyor. Ayrıca Çelikli maden suyu olarak bilinen suyun içilmesi durumunda da; böbrek ve idrar yolları rahatsızlıkları, hazımsızlık, zafiyet ve yorgunluk, kemik gelişimi, diyabet, kalp kası ve çizgili kasların yeterli çalışmaması, mide ve bağırsak rahatsızlıkları,  ülser ve  gut hastalığına iyi geldiği biliniyor.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57668

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647