• Dolar
    32.593
  • Euro
    34.823
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.491
KIRIKKALE
25°
04:39

İmsak'a Kalan Süre

CHP’DEN İÇ ANADOLU MASASI; KOORDİNATÖR ÖNAL OLDU

CHP’de 12 ilin katılımıyla parti genel merkezinde düzenlenen toplantıyla CHP İç Anadolu Masası kuruldu. İç Anadolu Masası’nın koordinatörlüğüne Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal getirildi.


12 İLDEN OLUŞUYOR 

CHP’nin milletvekili çıkaramadığı veya düşük oy aldığı bölgelerde örgüt kapasitesini artırmak için çalışmalarını sürdüren Doğu ve Karadeniz masalarının ardından İç Anadolu Masası kurulmuş oldu. İç Anadolu Masası; Aksaray, Çankırı, Çorum, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat’ta çalışmalarını sürdürecek.

masanın koordinatörlüğünü CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal yürütecek. 

OYLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ

CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimi’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, kendi  başkanlığında kurulan masayla alakalı düzenlenen toplantıda, “CHP olarak toplumun tüm kesimlerine ulaşacak çalışmalar yürütüyoruz. İç Anadolu Masası ile birlikte az oy aldığımız illerimizde örgüt kapasitesini artırarak oy oranımızı yükseltmeye yönelik yaptığımız çalışmalarımıza bir yenisini ekledik. İç Anadolu’da bulunan 12 ilde üye sayısını artırmaya yönelik çalışmaya başlıyoruz. İç Anadolu Masası kapsamındaki 12 ilde, 2018 seçimlerinde AKP yüzde 52,9 CHP ise yüzde 13,1 oranında oy almıştı. İç Anadolu Masası üyesi arkadaşlarımız il il, köy köy gezerek çalışma yürütecek. Yapacağımız çalışmalarla hem üye sayımızı, hem de oy oranımızı artıracağız. Biz bütün bu çalışmaların, bütün bu motivasyonun sonucunda iktidar olacağımıza inanıyoruz.” dedi. 

İlginizi Çekebilir

ÖNAL’DAN SEÇMENE DAVET

İlginizi Çekebilir

DUMAN MÜRACATINI YAPTI

İlginizi Çekebilir

PEKDOĞAN; ATATÜRK’ÜN ASKERLERİ İLE BERABER OLMAK LAZIM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45730

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647