• Dolar
    32.586
  • Euro
    34.842
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.508
KIRIKKALE
24°
00:51

Akşam'a Kalan Süre

CRİPTOSWAPS İLE ANLAŞMA YARGIYA TAŞINDI

Kırıkkalespor Kulübü, bir süre önce imzalanan Criptoswaps Firması ile sponsorluk anlaşmasının yargıya taşındığını duyurdu. Kulüp ayrıca sakatlık ve cezalı oyuncularla ilgili de açıklama yaptı.


SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMEDİ

Kırıkkalespor Kulübü yazılı bir açıklama yaparak sponsorluk anlaşması ile ilgili bilgi verdi. Yapılan açıklamada “ 2 Aralık 2021 tarihinde kamuoyuna yaptığımız lansman ile duyurduğumuz Criptoswaps firması ile yapılan sponsorluk anlaşması konusunda, karşı tarafın sorumluluklarını yerine getirmemesinden ötürü anlaşmazlıklar meydana gelmiş, konu kulübümüz tarafından yargıya intikal ettirilmiştir. Yargıya olan saygı ve güvenimizden, yargı sürecine zarar vermemek adına açıklama yapmayı ileri tarihlere bırakıyoruz. Konu hakkında zamanı geldiğinde kamuoyu tüm detayları ile aydınlatacaktır.” denildi.  

ÜÇ SAKAT BİR CEZALI

Diğer taraftan takımda ki sakat ve cezalı futbolcularla ilgili olarak da “Hafta sonu İçel İdmanyurdu maçında sakatlanarak oyundan çıkan Uğur Ayhan’ın sahalardan en az 2-3 hafta uzak kalacağı çekilen MR sonucunda sol üst baldırında yırtıklar olduğu belirtildi. Emrah Sürücü’nün ise sağ üst baldırında yırtık tespit edildi. Reha Kurt’un İçel maçında tendonuna aldığı darbe nedeniyle tendon açılması sonucu 4 dikiş atıldı. Reha Kurt ve Emrah Sürücü’nün durumu maç saatinde belli olacak.  Sarı Kart cezalısı Onur Çakmakcı ise Mardinspor müsabakasında cezası nedeniyle oynayamayacak.” ifadelerine yer verildi.  

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALESPOR’DA İLK TRANSFER ORTA SAHAYA

İlginizi Çekebilir

KENDİ SAHAMIZDA İLK PUAN BU PUAN SALİH HOCAYA YAZAR

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALESPOR KÖTÜ BİTİRDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11961

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647