• Dolar
    32.530
  • Euro
    34.813
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.427
KIRIKKALE
26°

DURUAKAN; TÜM SIĞINMACILARI ÜLKELERİNE GÖNDERECEĞİZ

Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan ve parti yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Duruakan, “Ülkemizde bulunan bütün sığınmacıları, barış ve güven içerisinde kendi ülkelerine geri göndereceğiz. ” dedi.


ÖZDAĞ 6 TEMMUZ’DA KIRIKKALE’DE

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız kazandıran Zafer Partisi, Kırıkkale’de de oluşumunu tamamladı. 6 Temmuz Çarşamba günü 1. Olağan İl Kongresini gerçekleştirecek olan İl Başkanlığı, kongre öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Salim Duruakan, kongrelerini genel başkanları Ümit Özdağ’ın katılımlarıyla gerçekleştireceklerini dile getirdi. 

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Zafer Partisi'nin 9 ay önce kurulduğunu dile getiren Duruakan, her geçen gün daha da güçlendiklerini ifade etti. Türkiye’nin Zafer Partisi’ne ihtiyacı olduğunu vurgulayan Duruakan, “75 ilde teşkilatlanmamızı tamamlamış durumdayız. Temmuz ayında büyük kongremiz olacak. Seçimlere girmeye hak kazanacağız.Kırıkkale'de teşkilatlanmamızı tamamladık. Kırıkkale kongremizi büyük kongreden önce 6 Temmuz Çarşamba günü Genel Başkanımız Ümit Özdağ'ın katılımıyla yapacağız. Partimizi seçimlere götüreceğiz” dedi. 

 

SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

Duruakan, "Zafer Partisi olarak barış ve güven içerisinde ülkemizde bulunan bütün sığınmacıları kendi topraklarına yeniden göndereceğiz. Ülkemizin demografik yapısı değişti. Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Hatay gibi illerimiz şuan çok kötü durumda kendi nüfusunu aşan sığınmacı nüfusuna sahip. Bunun yanı sıra ülkemizde ciddi bir ekonomik kriz yaşanıyor. Vatandaşlarımız adeta borç içerisinde yüzüyor. İnşallah teşkilatımızın yapılarıyla bu sorunlara çözüm üretmek için geliyoruz.”

 

ENFLASYONU DÜŞÜRECEĞİZ 

Duruakan, "Tüm sığınmacıları gönderdikten sonra zaten ekonomide yüzde 13'e yakın enflasyonda bir düşüş olacak. Eğitimde meslek liselerine ağırlık vereceğiz. Üniversite sayısı düşürülecek nitelikli üniversiteler olacak. Öğrenciler için birçok projemiz var. Her öğrenci hak ettiği gibi tek kişilik odalarda öğrenimini görecek. Biz iktidara geldikten sonra her okulda andımız tekrar okunacak. Bu bizim Türk milletine sözümüzdür. Meslek Liseleri ile birlikte nitelikli eğitim vereceğiz. Şu an çok fazla İmam Hatip Liseleri arttırılmış durumda, İmam Hatip Liseleri artık eskisi gibi değil. Eğitimi çok daha güzel seviyelere getireceğiz."

 

TÜRKİYEYİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Ekonomi politikalarıyla hemen çalışmaya başlayacaklarını belirten Duruakan bunun kısa sürede kira fiyatlarına konut fiyatlarına yansıyacağını belirterek konuşmasına şöyle devam etti: "Türkiye'yi hak ettiği yere getireceğiz. Neden Zafer Partisi, Zafer Partisi'nin motivasyonu Atatürkçü, Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçilerinin ve vatanseverlerin toplandığı bir yer oldu artık Zafer Partisi. Kırıkkale'de Zafer Partisi'ne ilgi yoğun, il binamızı açalı 6 ay oldu, ciddi şekilde üye sayısına ulaştık. Biz herkesi Kırıkkale Zafer Partisi'ne bekliyoruz."

İlginizi Çekebilir

ERKEÇ; SIĞINMACILAR GİDECEK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12069

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647