• Dolar
    32.374
  • Euro
    34.973
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
21°
03:8

Öğleye kalan Süre

GÜMÜŞ; ÜYELERİMİZİN HAKLARI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Kırıkkale Şube binası, düzenlenen törenle açıldı. Sendika Başkanı Cengiz Gümüş, “Her zaman üyelerimizin hakları için mücadele edeceğiz” dedi.


AÇILIŞ YAPILDI

Üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak amacıyla Türkiye genelinde yapılaşmaya başlayan Tüm Kamu-Sen, Kırıkkale’de şube binası açılışını gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.  Şube Kurucu Başkanı Cengiz Gümüş, her alanda üyelerinin menfaatlerini korumak amacıyla mücadele sergileyeceklerini dile getirdi. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Gümüş, “Yaşanılan sorun ve taleplerde üzerimize düşen görevi her zaman yerine getireceğiz” dedi.

PLAKET VERİLDİ

Kurtuluş Mahallesi Ahalı Caddesi Emine Apartmanında yapılan açılış törenine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu,  İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, diğer siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkanları ile çok sayıda sendika üyesi ve davetli katıldı. Konuşmanın ardından katılımcılara desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28711

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647