• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
00:31

İkindi'ye Kalan Süre

İSLAMİ DEĞERLER KÜLLİYESİ’Nİ GÖRMEYE GELDİLER

Kırıkkale’nin ilk resmî müze ünvanlı Siyer-i Nebi Müzesi ve İslami Değerler Külliyesi şehir dışından önemli isimlerin dikkatini çekiyor. Eski bakanlardan Ali Coşkun ve Hasan Basri Aktan, külliyeyi ziyaret ettiler.


ZİYARETÇİ AKINI 

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön’ün çaba ve gayretleriyle Kırıkkale’ye kazandırılan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Gencinden yaşlısına, 7’den 70’e herkese kapılarını açan İslami Değerler Külliyesi, görselliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Hafta içi ve hafta sonu adeta vatandaşların ziyaretçi akınına uğrayan müzede Peygamber Efendimizin yaşamından vefatına kadar olan yaşantısı minyatürlerle ve dijital tasarımla anlatılıyor.

HAYRAN KALDILAR 

Kırıkkale’nin Karacalı köyünde vatandaşın hizmetine açılan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi, son olarak eski bakanları ağırladı. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve Bahattin Akyön’ün eşlik ettiği ziyarette bakanlar, külliyeye hayran kaldıklar. Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Çoşkun, Maliye Eski Bakanı Hasan Basri Aktan, İş insanı Tahsin Bilgin ve Erzincan Derneği Başkanı Ahmet Yetkin, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale İslami Değerler Külliyesini ziyaret ettiler.

 

 

İlginizi Çekebilir

KOMUTANI ŞEHİT SEMİH’İ ANLATTI; MEĞERSE ŞEHADETE GÜLÜYORMUŞ

İlginizi Çekebilir

KAPLAN SORDU; KIRIKKALE’NİN ÖNCELİKLİ İHTİYAÇLARI NELER?

İlginizi Çekebilir

ATATÜRK BULVARI’NDA CİNAYET

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52025

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647