• Dolar
    32.370
  • Euro
    35.023
  • Ç.Altın
    4.006
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
22°
03:30

İkindi'ye Kalan Süre

KAPLAN; İKİNCİ TURDA HEDEFİMİZ EN AZ YÜZDE 65

AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale’deki yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi. Kaplan, sohbet ortamında yapılan toplantıda, “Önceliğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden ve güçlü bir şekilde seçilmesi” dedi.


BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den Kırıkkale Milletvekili seçilen Mustafa Kaplan, Kırıkkale’deki yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, sohbet ortamında yapılan basın toplantısında, gündeme dair konularda görüşlerini belirtti.  Milletvekilliği döneminde elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyen Kaplan, şu anda tek gündem maddesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesi olduğunu kaydetti.

DEVLETİN BEKASI

15 Mayıs’tan itibaren 2. tur seçimi için çalışmaya başladıklarını kaydeden Kaplan, 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğin Kırıkkale’de asgari %65’e çıkarmak olduğunu kaydetti. Kaplan “Önemli olan ülkemizdir. Devletimizin bekasıdır. İlk turda ve daha önceki seçimlerde CHP’ye ve muhalefet partilerine oy veren vatandaşlarımızın bundan sonra ve özellikle ikinci turda Sayın Cumhurbaşkanımıza oy vereceklerini söylediklerini görüyorum. Makamlar gelip geçici, ben burada iktidar partisinin milletvekili olacağım. Sorumluluk çok fazla olacak. İnşallah bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz” dedi.

BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIM

Kaplan “Vekil olduğuma sevinemedim çünkü ben bunu başarı olarak görmüyorum. Türkiye genelinde ve Kırıkkale’de %35 oy aldık. Ben isterdim ki Kırıkkale’de iki milletvekili hatta üç milletvekili çıkaralım ama olmadı. Herkesin belli oranda eksiklikleri var şahsımın da var. Kırıkkaleli hemşerilerimizin talepleri olacak onların hepsi ile ilgilenmek zorundayız. Ben ayda 2 gün ilçeleri gezeceğim, çiftçi ve esnafın sorunlarını dinleyeceğiz. Onun haricinde STK’ları toplayacağız. Ben bulunduğum konum icabı görevimi yaparım ve onun dışında da elimden geldiği kadar birleştirici olmaya gayret ederim.” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

DEMOKRAT PARTİLİ İSİMDEN ERDOĞAN’A SÜRPRİZ DESTEK

İlginizi Çekebilir

AKYÖN; REHAVETE KAPILMADAN ÇALIŞILMALI SANDIĞA GİDİLMELİ

İlginizi Çekebilir

ARSLAN; ERDOĞAN’I YENİDEN CUMHURBAŞKANI SEÇELİM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21602

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647