• Dolar
    32.377
  • Euro
    34.983
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
21°
01:12

Öğleye kalan Süre

KESKİNLİLERİN TALEBİ; TÜM PARTİLERİN 1. SIRA ADAYLARI KESKİNLİ OLMALI

14 Mayıs’da yapılacak seçimler öncesinde 1877 Keskinliler Derneği Dernek Başkanı Ömer Yağlı, yazılı bir basın açıklamasında bulunarak tüm partilerin 1. sıralarının Keskinli olmasını istedi.


50 BİN KESKİNLİ SEÇMEN VAR

1877 Keskinliler Derneği Dernek Başkanı Ömer Yağlı, 14 Mayıs’da yapılacak milletvekilliği seçimlerine ilişkin yönetim Kurulu adına basın açıklamasında bulundu. Yağlı açıklamasında 50 bin Keskinli seçmen olduğun dikkat çekti.  Yağlı “Yine bir seçim arefesi, yine partilerde aday adayı furyası ve kim aday olacak kulisleri. Bilindiği üzere birtakım çevreler kabul etmek istemese de Kırıkkale'de yaklaşık 50 bin Keskinli seçmen bulunmaktadır. Son yıllardaki seçim sonuçları göz önünde bulundurulduğunda iktidar partisi hep Keskinli adaylar ilk sıralarda olduğu zaman yüksek oylar almıştır. Bu gerçeğe rağmen Keskinli aday göstermeyip eşi Keskinli olanı, annesi Keskinli olanı veya birinci sıra adayını sırtalayacak bir Keskinli bulma derdine düşülmesi dikkatlerden kaçmamaktadır.” dedi.  

TAKİPÇİSİYİZ

Yağlı “Siyasi partilerde yine kulisler, A, B, C planları yapılıyor. Belediye başkanları, milletvekillleri kendilerine yakın olan adayları birinci sıraya yerleştirme derdine düşüyor. Hesap yapanlar şunu bilsinler ki milletle hemhal olmayan, milletin derdiyle dertlenmeyen, milletin sesine kulak vermeyenler kaybetmeye mahkumdur. Biz Keskinliler olarak 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak genel seçimlerde seçmen çoğunluğumuz göz önünde bulundurularak hem iktidar partisi hem de muhalefet partilerinin ilk sırada Keskinli bir adaya yer vermesini elzem olarak görüyoruz. Keskinliler bu konunun takipçisi olacaktır.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

DEVA’NIN ADAY KADROSU BELLİ OLDU

İlginizi Çekebilir

ÖZEN İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ADAY

İlginizi Çekebilir

CHP’NİN ADAYI ÖNAL MI?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98704

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647