• Dolar
    32.457
  • Euro
    34.786
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.428
KIRIKKALE
25°
04:34

Öğleye kalan Süre

KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK KADIN ADAY; TABAK

Kırıkkaleli bürokrat Şeyma Ülkü Tabak, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı oluyor.


ÇARŞAMBA MÜRACAAT EDİYOR

Uzun süre Ankara Büyükşehir Belediyesi ve halen RTÜK’te bürokrat olarak çalışan Şeyma Ülkü Tabak, Kırıkkale Belediye Başkanlığına Ak Parti’den aday adayı oluyor. 

Aday adaylığı konusunda yazılı açıklama yapan Tabak  “Bölgesel tarihi 1000 yıl öncesine, Anadolu’nun fethine kadar giden Kırıkkale’miz bu toprakların harcıdır.

Anadolu’nun tam göbeğinde, 5 bölgemiz, 50 ye yakın ilimizin geçit kuşağında yer alan, içinden ülkemizin en büyük akarsuyunun geçtiği, Başkentimiz Ankara’ya sadece 70 km mesafede olan Kırıkkale’mizin, sahip olduğu imkân ve potansiyelini harekete geçirmek, en önemli hedefimdir.  Parolamız; sadece yaşanabilir bir Kırıkkale değil, her yönüyle yaşama keyfi veren bir Kırıkkale için ortak akıl ortak başarı bilinci ile çalışacağız” ifadelerine yer verdi. Tabak, 22 Kasım Çarşamba günü saat:15.00 de AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında basın açıklaması yapacak. 

ŞEYMA ÜLKÜ TABAK KİMDİR?

1973 Kırıkkale doğumlu olan Tabak, İş hayatına kısa adı BELMEK olan “Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları”nda yönetici olarak başladı.  TABAK, Etimesgut Belediyesi Huzurevi Kurucu Müdür, ABB Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Üretim, Pazarlama Şube Müdürlüğü yaptıktan sonra Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)’ de Daire Başkan Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundu. Halen Aynı Kurumda Müdür olarak çalışmakta. Siyasi hayatına 1995 yılında Refah Partisi Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi olarak başladı. RP’nin kapatılması sonrası Fazilet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı/Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürüttü. AK Parti’nin kurulması ile birlikte AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Kurucu MKYK Üyeliği ve Kırklareli İl Koordinatörü görevlerini yaptı. 2013 Yılına kadar AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyeliği devam eden Şeyma Ülkü Tabak, evli ve 3 çocuk annesidir.

İlginizi Çekebilir

BEKLENEN İSİM İSTİFA ETTİ

İlginizi Çekebilir

13 KİŞİ GAZDAN ZEHİRLENDİ

İlginizi Çekebilir

SAYGILI; GÖRÜNMEYEN ALTYAPI YAPTIK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91350

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647