• Dolar
    32.331
  • Euro
    35.071
  • Ç.Altın
    3.936
  • Altın
    2.285
KIRIKKALE
21°
02:45

İkindi'ye Kalan Süre

KIRIKKALELİ İŞ İNSANI VAROL'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS

Kırıkkaleli girişimci iş insanı İlyas Varol ihtiyaç sahibi üniversiteli gençlere eğitim bursu verecek. Varol, 10 ay boyunca 500 lira eğitim bursu vereceğini açıkladı.


10 AY BOYUNCA

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte hayırsever iş insanları üniversiteyi kazanan öğrencilere burs vermek için hazırlık yapıyor. Kırıkkaleli iş insanı İlyas Varol’da 10 ay boyunca yaklaşık 75 Kırıkkaleli öğrenciye 500’&er lire olmak üzere burs vereceğini açıkladı.  10 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası birçok kurumsal firmada dijital ve çevik dönüşüm liderliği yapan Varol, bu deneyimlerinin ardından ülkemize dönerek faaliyetlerini ve çalışmalarının kurucusu olduğu Mindshift Solutions şirketi üzerinden İstanbul’dan yürütüyor.

DESTEK OLMAK GEREKİYOR

Başta Almanya olmak üzere Avrupa’da büyük teknoloji firmalarına hizmet ihracatı, dijital dönüşüm ve çevik danışmanlıklar veren Varol, Kırıkkaleli hemşehrilerini de unutmadı. Kendisi de bir bilişim sistemleri mühendisi olan Varol, mühendislik, teknoloji ve tasarım alanlarında iyi yetişmiş kalifiye gençlere çok fazla ihtiyaç olduğunu ve bu alanlara gençlerin daha fazla teşvik edilmesi ve desteklenmesi gerektiğini vurguluyor. Bu kapsamda mühendislik ve teknoloji alanları başta olmak üzere üniversitelerde eğitim gören ihtiyaç sahibi Kırıkkaleli öğrencilere belli kota ve limit ile eğitim destek bursu sağlayacağını duyurdu. Burs almak isteyen öğrenciler detaylar ve ön başvuru için www.mindshiftsolution.com web sitesini ziyaret ederek formu doldurmaları gerekiyor.

Haber Yorumları


Rahim Atakul
Maşallah kardeşimize. Bizim zamanımızda bize destek olan büyüklerimiz olmadı malesef. Allah senin gibi kardeşlerimizin sayısını artırsın. Köyümüz adına seninle iftihar ediyoruz
Hüseyin erdogan
Ben Hüseyin Erdoğan 17 yaşındayım 9 yaşındayken annemi babamı 6 ay 20 gün arayla kaybettim hocamdan burs verdiğinizin bilgisini aldım müfredat etmek istedim bursa 2 yıllık cns makina bölümünü kazandım Ekimin 3 undeokula baslayacagim
Slm dnc
Tesekkur ederiz bütün öğrenciler adina
Büşra ERKEÇ
Birs almak istiyorum

Yorum Yaz

10095

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647