• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
22°

KOCAOĞLU MALATYASPOR’A TALİP

Bu sezon süper ligde mücadele eden ve küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor’da kongre hazırlıkları başladı. 24 Nisan’da yapılacak kongrede başkan adaylığını açıklayan Kamil Göksu’nun yönetim listesinde Kırıkkaleli İş İnsanı Serkan Kocaoğlu’da yer alıyo


24 NİSAN’DA 

Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in istifa etmesinden sonra, Ankara Malatya Federasyon Başkanı ve Yeni Malatyaspor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Kamil Göksu Başkan adaylığını ilan etti. 24 Nisan Pazar Günü Yapılacak Seçimli Olağanüstü Kongrede aday olduğunu açıklayan Göksu’nun yönetim kurulu listesinde Kırıkkaleli İş İnsanı Serkan Kocaoğlu’da yer alıyor. Göksu’nun kazanması durumunda Kocaoğlu’nun başkan yardımcısı olması bekleniyor. 

 

HEDEF YENİDEN SÜPER LİG 

Kocaoğlu yaptığı açıklamada “Değerli büyüğüm abim Kamil Göksu yapmış olduğu açıklama ile Yeni Malatyaspor’a talip olduğumuzu kamuoyuna duyurmuştur.  Çıkmış olduğumuz bu yolda Yeni Malatyasporumuzu tekrar layık olduğu süper lige taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunarız.” dedi. 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38710

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647