• Dolar
    32.370
  • Euro
    35.023
  • Ç.Altın
    4.006
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
22°
00:11

Öğleye kalan Süre

ORHAN AYDIN SAVAŞ GEYİK’E ROZET TAKTI

ASKON Kırıkkale Üyeleri, Samsun Şubesi tarafından düzenlenen İkiztepe Sağlık Zirvesine katıldı. Zirve de ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın tarafından Savaş Geyik’e rozet takıldı.


SAĞLIK ZİRVESİ 

Yerli ve yabancı uzmanların konuşmacı olarak yer aldığı İkiztepe Sağlık Zirve programı içersinde, kısa süre önce göreve atanan ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik’e, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın tarafından rozeti takıldı. ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik’e başarı dileklerini ileterek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

 

SAVUNMA SANAYİ ZİRVESİ 

ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, hazırlıklarına başlanan Savunma Sanayi Zirvesi, uygulamaya konulan ve STK-üniversite işbirliği örneği olan Tasarım Yarışması ve adımları kısa süre önce atılan ihracat istihbarat platformu hakkında bilgi aktardı.  Samsun’da üç gün süreyle devam edecek olan İkiztepe Sağlık Zirvesine, ASKON Kırıkkale üyeleri   Hüseyin Akçelik, Fatih Çiğdem, Gökhan İncel, Nebahat Erkök, Akın Karataş, Abdussamed Oğuz, Erdinç Zeyrek, Ahmet Can Yeşil katıldı.

İlginizi Çekebilir

TSO’DA ADAY LİSTELERİ BELLİ OLDU

İlginizi Çekebilir

ZÜMRÜTKALE BULVARI’NDA FECİ KAZA; 1 ÖLÜ

İlginizi Çekebilir

DUMAN; ROKETSAN’DA ÇALIŞAN SAYISI 100 KİŞİYİ GEÇMEZ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78374

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647