• Dolar
    0.000
  • Euro
    0.000
  • Ç.Altın
    0.000
  • Altın
    0.000
KIRIKKALE
25°

ÖZTÜRK; ROKETSAN’A 3 AŞAMA SONRASI 200 KİŞİ ALINACAK

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ROKETSAN’a alınacak personelle ilgili ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci ile yaptığı görüşmeye istinaden bir basın açıklaması yaptı.  


3 AŞAMALI ALIM

Öztürk, Genel Müdür İkinci ile yaptıkları görüşmede Genel Müdürün; “Kırıkkale’de kurulacak ROKETSAN fabrikasına 200 kişi alınacaktır. İşe alımlar şu şekilde olacaktır: İş başvurularında şartları tutanlar yazılı sınava çağırılacak olup yazılı sınavda yeterli puan alanlar uygulama mülakatına daha sonra da sözlü mülakâta tabi olacaktır. Tüm bu aşamalarda başarılı olanlar nihayetinde işe başlayacaktır. İşe alımlar tamamen liyakat esaslı olup en ufak bir iltimas söz konusu olmayacaktır.” dediğini aktardı.  

LİYAKAT SAHİBİ KİŞİLER 

Öztürk; “ROKETSAN, savunma sanayi şirketi olması hasebiyle uluslararası alanda rekabet eden öncü bir kuruluşumuzdur. Bundan dolayı da ehliyet ve liyakat sahibi kişiler haricinde işe alım olması zaten mümkün değildir. Kamuoyunda Cumhur İttifakı aleyhinde yaratılan spekülasyonlara hemşehrilerimiz lütfen itibar etmesin. Hemşehrilerimizin herkesin hakkıyla işe girmesi noktasındaki beklentisini de Sayın Genel Müdürümüze ilettik. Bu noktada ROKETSAN Yönetim Kurulunun da açıklama yapmasının kamuoyunun bilgilenmesi açısından uygun olacağını düşünüyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

                                                                          

İlginizi Çekebilir

EMLAK VERGİSİ´NDE SON GÜN 30 KASIM

İlginizi Çekebilir

MKEK'YE YENİ STATÜ HAZIRLIĞI

İlginizi Çekebilir

ÖNAL; ‘TAKİPTEYİZ KAZANIMLARIN KAYBINA İZİN VERMEYİZ’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43557

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647