• Dolar
    32.453
  • Euro
    34.813
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.428
KIRIKKALE
25°
06:44

Öğleye kalan Süre

ULUSOY’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Geçtiğimiz günlerde MHP’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapan Harun Ulusoy, Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce vatandaşa hitap etti.


BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Ulusoy gövde gösterisi yaptı. Binlerce vatandaşın katıldığı miting havasında ki programda MHP’den adaylığını ve hedeflerini açıkladı. Kırıkkale için büyük mücadele sergileyeceklerini vurgulayan Ulusoy, “Bugün burada gösterdiğiniz samimi ilgi beni son derece duygulandırdı. Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'e, parti yönetim kurulunda bulunan ve Cumhuriyet Meydanını dolduran sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Amacım Kırıkkale’ye hizmet. Bunun için yola çıktık tüm gayemiz budur." dedi. 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Kırıkkale’ye değer katacak önemli projelerinin olduğunu ifade eden Ulusoy, Kırıkkale Belediyesi’nde görev aldığı süre boyunca önemli tecrübelere sahip olduğunu dile getirdi. Ulusoy, “Kırıkkale’yi MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturmak için gece gündüz çalışacağız. Adaylık konusunda da bizlere fırsat verildiği takdirde 7’den 70’e herkesi kucaklayarak, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Kırıkkale’ye yatırımlarla çok başka bir şehir haline getireceğiz.” dedi.

BELEDİYEYİ KAZANACAĞIZ

Ulusoy’un tanıtım programına katılan Milletvekili Halil Öztürk’de “Kırıkkale Belediyesi’ni 20 yıldır MHP ile buluşturamadık. Bu MHP camiası olarak biçim için bir hüzündür. Çok çalışacağız, belediyeyi alacağız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak başta Kırıkkale merkez olmak üzere Kırıkkale'nin 8 ilçe ve 2 tane belde belediyede Milliyetçi Hareket Partisi ile buluşturacağız. Mevcut ilçe ve kasabalarımızı koruyarak diğerlerini de yine MHP camiasına katacağız.” ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

TEKİNAY KIRIKKALE İÇİN ‘BENDE VARIM’ DEDİ

İlginizi Çekebilir

ALMAZ; SATILIK VE KİRALIK FİYATINI YÜKSELTENE YARDIMCI OLUNMAYACAK

İlginizi Çekebilir

ARDİYECİLER SİTESİ’NDE ERKEK CESEDİ BULUNDU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45890

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647