• Dolar
    32.601
  • Euro
    34.818
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.492
KIRIKKALE
24°
01:33

İkindi'ye Kalan Süre

YAHŞİHAN’DA PARK AÇILIŞI; BİNLERCE İNSAN KATILDI

Yahşihan Belediyesi tarafından yapılan 2 parkın açılışı mitinge dönüştü. 10 bine yakın vatandaşın katıldığı açılışta Başlan Türkyılmaz hayata geçirdiği projeleri hakkında bilgi verdi.


BİZİMKİSİ YAHŞİHAN SEVDASI 

Yahşihan Belediyesi tarafından yapılan 2 parkın açılışı 10 bine yakın vatandaşın katılımı ile gerçekleşti. Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Merhum Ahmet Demirbilek adı verilen park ve Gazi Harun İpek Parkı hizmete açıldı. Açılışta ‘Bizimki Yahşihan Sevdası' adı altında birliktelik yemeğide verildi.  MHP’li yöneticilerinde katıldığı açılış da  Ankaralı İbocan ve Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinden oluşan POLİG4M Müzik Grubu sahne aldı.Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu konuşmasında, “Göreve başlarken Her yerdeyiz gönüllerdeyiz sloganımız ile gönüllere gireceğimize söz vermiştik. Sizlerin gönüllerine girmek için gece gündüz demeden, Yahşihan’ımız için çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. ‘

BALOĞLU ÖNERMİŞTİ 

Yahşihan, bölgede lider ülkede model olacak’ diyerek çıktığımız bu yolda 3 yıldır sizlerin de desteği ile her günümüzü hizmetlerle dolu şekilde geçirdik. Rahmetli Atatürk’ün de dediği gibi ‘Az zamanda çok büyük işler yaptık.’ Görev sürecimizde vatandaşlarımız için, davamız için, Yahşihan’a sevdamız için çalışmalarımız her alanda devam ediyor. Kimilerinin hayal bile edemeyeceği projeleri bizler bir bir gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz.” dedi. 3 yılda yapılan projeleri tek tek anlatan Türkyılmaz, altyapı, asfalt gibi büyük projelerden de bahsederken, borçlar ve alacaklara da yer verdi. MHP Eski İl Başkanı Erdal Baloğlu’nun önerisi ile adı parka verilen ülkücü camianın önemli isimlerinden,  eski İl Genel Meclisi Üyesi Merhum Ahmet Demirbilek’in eşi Zahide Demirbilek ve çocukları, ismi açılan diğer parka verilen Gazi İsmail Erkoç ve ailesi park açılışı için hazır bulundu.

İlginizi Çekebilir

HAYALİYDİ GERÇEK OLDU; O ŞİMDİ ASKER

İlginizi Çekebilir

TÜRKYILMAZ; ‘KIRIKKALE’DE Kİ ARIZA DEBİYİ DÜŞÜRDÜ’

İlginizi Çekebilir

TÜRKYILMAZ AÇIKLADI; EN DÜŞÜK MAAŞ 4.650 LİRA

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10033

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647