• Dolar
    32.331
  • Euro
    35.071
  • Ç.Altın
    3.936
  • Altın
    2.285
KIRIKKALE
21°
02:48

İkindi'ye Kalan Süre

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN DUMAN SAĞANAK GİBİ SALVO YAĞDIRDI

İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı açıklayan Adnan Duman sağanak yağmur altında adeta esti gürlerdi. Konuşmasında sert mesajlar veren Duman, partiye eziyet görmeye ve ötekileştirilmeye gelmediğine dikkat çekti.


KIRIKKALE ÜZERİNE HAYALİ OLAN

Sinerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, bir süredir yürüttüğü seçim çalışmalarını aday adaylığı açıklaması ile resmiyete döktü. Parti binası altında sağanak yağmur eşliğinde  kalabalık bir gruba hitap eden Duman konuşmasına “Kırıkkale üzerine hayali olan, Kırıkkale için yanıp tutuşan, Kırıkkale’de doğup büyüyüp ekmeğini kazanan, Kırıkkale için  ölmeyi göze alan ve gece gündüz demeden mücadele edecek olan bir kardeşiniz olarak önümüzde ki seçimlerde cesurların hareketli olan, bizim de bu davaya gecikmeli olsa da sonradan katılan buna karşılık son 1 yıl içinde mevcut 5-6 yıllık teşkilatın üzerine onlardan daha fazla hizmet edip aradaki açığı kapatmaya çalışan biri olarak İYİ Parti’den Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığımı teşkilatıma sunmak üzere buradayım” diyerek başladı.  
SAYGISIZCA BAŞIMIZDA BULUNANLARIN

Konuşmasının devamında sert mesajlar veren Duman “Bu hükümetin gitmesi için, bu hükümetin yaptığı zulümlere başkaldırmak için birlikte bu yağmur altında ıslandığımız günleri unutamayın. Milletvekili adayı olduktan sonra da aynı şevk ve aşkla çalışarak bu memlekete ve Türkiye’ye İyi Parti adını altın harflerle yazdıracağız. Kırıkkale’de işsizlik başta olmak üzere bütün sorunları çözeceğimize buradan söz veriyorum. Alışılagelmiş siyasetçilerin yaptığını yapmadan, siyasi kadro kurmadan, siyasetin merkezine kadınları ve gençleri alarak, Kırıkkale’nin yeniden doğuşunu sağlayacağız ve  Pehlivanlı döneminden bu yana özellikle saygısızca başımızda bulunanların bize bu yaşamı reva görenlerin düzenini yıkmaya geliyoruz. Bu böyle biline.” ifadelerini kullandı.

İFTİRA ATMAKLA TEŞKİLAT MENSUBU OLUNMAZ
“Son bir yıllık süreçte savunma sanayi sektöründe faaliyete gösteren, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 46. firmanın yönetim kurulu başkanı olarak söylüyorum; içinde Kırıkkale’nin her bir ilçesinden çalışanlarımla biz bu işi başardık. Allah nasip ederse Kırıkkale’yi de Türkiye’yi en hızlı büyüyen iller arasına sokacağız.” diyen Duman konuşmasının devamında “Biz teşkilatçılık nedir biliriz. İftira atmakla teşkilat mensubu olunmuyor. Alçaklıkla şerefsizlikle bize ithamda bulunanlara yeri zamanı geldiğinde cevabını vermesini biliriz. Kimseden korkmuyoruz. Biz büyük bir teşkilatız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in arkasında bir nefer olmak için bu partiye geldik. Bu partiye eziyet görmek için, ötekileştirilmek için gelmedik. AK Parti alışkanlıkları ile bu partiye sonradan gelenler önceden gelenler diye bu ayırım yapan, emek ayrımı yapanlara bundan sonrada bu partide kimlerin olacağını, yaşımız itibariyle kim hizmet edeceğini ve teşkilatçılığın ne olacağını ispat edeceğiz.” dedi.  

İlginizi Çekebilir

ERKÖK ADAYLIK MÜRACATINI YAPTI

İlginizi Çekebilir

ALMAZ; YETKİ BELGESİ OLMAYAN EMLAKÇILARLA ALIŞVERİŞ YAPMAYIN

İlginizi Çekebilir

AKYÖN; KIRIKKALE’DEN DÜNYAYA SELAM DİYECEĞİZ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13468

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647