• Dolar
    32.567
  • Euro
    34.865
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.429
KIRIKKALE
26°

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN YÜKSEL; İYİ PARTİ KADROLARI GÖREVE HAZIR

Kırıkkale siyasetinin deneyimli isimlerinden MHP eski İl Başkanı Harun Yüksel, İYİ Parti’den Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.


DESTAN YAZACAĞIZ

 İYİ Parti’de milletvekilliği adaylık yarışına Kırıkkale Siyaseti’nin deneyimli isimlerinden Harun Yüksel’de katıldı. Parti binasında aday adaylık açıklaması yapan Yüksel, Meral Akşener başkanlığında İyi Parti'nin 14 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye'de demokrasi destanı yazacağını ifade etti. 'Birlikte başaracağız, tarih yazacağız' sloganı ile aktif siyasete tekrar dönüş yapan Harun Yüksel Kırıkkale'nin temsil kabiliyeti yüksek milletvekillerine ihtiyaç duyduğunu belirterek kendisinin aktif siyasete uzun yıllar emek veren bir kişi olarak gerek çevresiyle , gerek yakın dostlarıyla siyasi bilgi ve tecrübesi ile Kırıkkale'ye yakışır bir milletvekili olmaya talip olduğunu dile getirdi.

SÖZ VERİYORUZ

Yüksel yaptığı açıklamada "1967 te Türk Ocağı ile tanıştım. Milliyetçi çizgimden o gün bu gün asla  taviz vermedim. İYİ Parti’nin kuruluş aşamasında genel başkanımız Meral Akşener'le 50 den fazla il ziyaretinde bulundum.14 Mayıs 2023 tarihi Türkiye için sadece bir seçim tarihi olmayıp ülkeye adaletin barışın,  demokrasinin geldiği bir tarih olarak kayda geçecek. Millet ittifakı artık Türk milletinin tek ve son umudu haline gelmiştir. İYİ Parti kadroları bu göreve hazırdır. Türkiye son 20 yılda dünyanın gerisinde kalmıştır. Türk milleti şanlı tarihinden gelen konumu gereği dünyada  hak ettiği yerde  değildir. 14 Mayıs Türkiye için yeniden bir doğum,  yeni bir hayatın başlangıcı yeni bir tarih sayfasının yazıldığı ilk satırlar olacaktır. Kırıkkale  meclis de en iyi şekilde temsil edilecek. Kazanan Kırıkkale olacak, Türkiye olacak. Liyakatlı İYİ Parti kadroları sayesinde Türk milletinin yaşam kalitesi yükselecektir. Bunu taahhüt etmiyoruz, bunu yüce Türk milletine söz veriyoruz." şeklinde konuştu. Yüksel  açıklamasının devamında Milliyetçi ve muhafazakar Kırıkkale seçmeninden büyük destek alacağına inandığını dile getirdi.

 

İlginizi Çekebilir

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN DUMAN SAĞANAK GİBİ SALVO YAĞDIRDI

İlginizi Çekebilir

KESKİN’E İYİ PARTİ’DEN İLK ADAY TUNA

İlginizi Çekebilir

ARDİYECİLER SİTESİ İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38995

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647