• Dolar
    32.522
  • Euro
    34.804
  • Ç.Altın
    4.085
  • Altın
    2.423
KIRIKKALE
26°

AK PARTİ’DE YILMAZ VE TEKİN SÜRPRİZİ

Türkiye genel seçim havasına yavaş yavaş girerken, partilerde adaylık çalışmaları da başladı. Kırıkkale’de ise Mahir Yılmaz ve Ergün Tekin’in AK Parti’den adaylık iddiası siyasi kulislerde yerini aldı.


KULİSLER HAREKETLENİYOR 

Siyasi kulisler hareketlendi, partiler için isimler birer birer ortaya çıkmaya başladı. Genel seçim havasına girildiği bu günlerde AK Parti için 2 ismin adaylığı gündeme düştü. Kamuoyunda sıkça dillendirilen bu iki isim Mahir Yılmaz ve Ergün Tekin. Geçmiş seçimlerde farklı partilerden belediye başkan adayı olan Mahir Yılmaz ile Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticilerinden iş insanı Ergün Tekin’in isimleri AK Parti’den milletvekili adaylığı için geçiyor. 

 

TEMASTALAR 

Ergün Tekin ismi uzun süredir AK Parti’den Kırıkkale Milletvekili adaylığı için konuşulurken  son günlerde Mahir Yılmaz iddiaları da gündeme geldi. Yakın çevresine adaylık düşünmediğini söylemesine karşılık Ergün Tekin’le görüşmelerin sürdüğü diğer taraftan Mahir Yılmaz’a yakın isimlerinde de AK Parti ile dirsek temasında olduğu öğrenildi. Parti yöneticilerinin Tekin’in adaylığı konusunda ısrarcı olduğu ifade edilirken, Yılmaz’ın adaylığının da partiye enerji katacağı görüşü savunuluyor. Her iki ismin adaylığı ile ilgili gelişmelerin önümüzde ki günlerde netleşmesi bekleniyor. 

 

 

İlginizi Çekebilir

ÇETİNER İSTİFA ETTİ ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

İlginizi Çekebilir

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN KIRATLI; MİLLETİMİZİN FERASETİNE GÜVENİYORUM

İlginizi Çekebilir

KAPLAN’DAN SAYGILI’YA ‘KOMPENANTLI BOYA’ İÇİN TEŞEKKÜR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40139

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647