• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
02:19

İkindi'ye Kalan Süre

AK PARTİLİ YÖNETİCİ DOĞAN; HALK BELEDİYE YÖNETİMİNDEN MEMNUN DEĞİL

AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Polat Doğan sosyal medya hesabından Mehmet Saygılı’ya seslendi. Polat belediye ile ilgili eleştirilerde bulundu.


FIRSAT VERİLMİYOR 

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya partili yöneticiden bazı eleştiriler ve uyarılar geldi. AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Polat Doğan sosyal medya hesabından ‘Saygılı’ya açık mektup yazdım oku’ başlıklı yazısında belediye yönetimi ve çalışanlarına yönelik eleştirilerde bulunurken eski belediye başkanlarına da yolsuzluk ahlaksızlık suçlamasında bulundu. Polat bu eleştirileri sosyal medya üzerinden yapmasına gerekçe olarak da toplantılarda fırsat verilmediğini, konuşulanların ise Saygılı’ya yaranmak için konuştuğunu gösterdi. 

DOST ACI SÖYLER 

Polat paylaşımdan şu ifadelere yer verdi; “Sayın çok kıymetli değerli Başkanım Mehmet Saygılı bey. Dost acı söyler ve dogruyu söyler. İnternetten kamuoyuna açık bir yazı yazmak uygun değil biliyorum. Toplantılarınız da fırsat verilmiyor. Konuşma yapanlarda konuştukları zaman lehinize gibi konuşuyorlar ama biliyoruz ki konuşmalar aleyhinizde. Size yaranmak için konuşuyorlar. Başkanım sen çok kıymetli ve değerli başkansın. Herkes bunu biliyor.  Hırsızlığın yok yolsuzluğun yok ahlaksızlığın yok. Önceki baskanlarda bunları gördük. Biz de bu şehirde yaşıyoruz. Seni bitirmeye çalışan belediye bünyesinde görev yapan bazı reis muavinleri, onların altında çalışan müdürler, amirler ve şefler tam görevlerini yapmadıkları için senin yüzünün yumuşaklığı fazla üzerlerine gitmemen böyle insanlar yüz buldukları için halk belediye yönetenlerinden memnun olmadığı için benimle görüşürsen isim verebilirim.”

HAYVAN AZARLAR GİBİ 

“Burda yazmak uygun değil. Vatandaşın yüzüne bakmayıp hayvan azarlar gibi git dilekçe ver deyip başından savan oyalayan kişiler mevcut. Bunları görevden alman lazım. Şu anda mümkün değil yaparsanda iyi olur. Vatandaş görür. Su Arızada Ali Pehlivanlı diye biri vardı.  Bu kişi geçe gündüz görevine sadık insandı. Nerde patlak nerde arıza var hemen müdahale ederdi. Böyle kişilere ihtiyaç var. Senin müdür ve amirlerin yalan söyleyerek eleman yetersizliğinden arabaların yetersizliğinden bahsediyorlardir. Yalan söylüyorlar yetersizse eleman işçi alınsın koltuklarında oturup aybaşı geldinde maaşlarını alıp altındaki akrabalarla mahallelerde cirit atıyorlar. Bunları tesbit ettirip görevlerinden uzaklastirman lazım. Daha söyleyecek çok sözüm var. İnşallah yüzünede fırsat olursa söylerim. Sakın beni yanlış anlama. Gerçek dostu acı söyler ve doğruları söyler.  Ben sana yaranmak için yalakalık yapmak için değil. Birde emekli olup da yıllardır çalışıp maaş alanlar var. Bunların yerine iş bilen becerikli çalışkan eleman almanız. Bunlar vatandaşın dilinde.  Hiç iş yapmayıp da bankamatik maasciler var.  Bunları tesbit edip bu israfa son vermeniz lazım. Çıktığın yolda sana başarılar dilerim.  Senin tekrar Belediye Başkanı olman için elimizden geldi kadar eşimizle  dostumuzla varımızla yoğumuzla çalışacağız. Tekrar Başkan olman için hazırız. Kararlıyız  durmak yok Mehmet Saygılı ile yola devam edeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ LİSTELERİNDE DİKKAT ÇEKEN AYRINTI; İMZASI YOK

İlginizi Çekebilir

ALPER ÖZGÜ’DEN İSTİHDAMA DESTEK MAAŞLARA ZAM

İlginizi Çekebilir

DERSE GİRERKEN KALP KRİZİ GEÇİREN ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46656

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647