• Dolar
    32.571
  • Euro
    34.853
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.429
KIRIKKALE
26°

ARSLAN; ERDOĞAN’I YENİDEN CUMHURBAŞKANI SEÇELİM

27. Dönem Milletvekili Adayı Av. Mustafa Arslan’ın organize ettiği ilk defa oy kullanacak gençlerin katıldığı gençlik buluşmasında, AK Parti Milletvekili Adayı Emin Avundukluoğlu gençlerle bir araya geldi.


GENÇLİK GELECEĞİMİZDİR

Gençlerin AK Parti’ ye olan inancını ve güvenini görmekten fazlasıyla memnun olduğunu belirten Avundukluoğlu “AK Parti’ye olan inancı ve güvenini kaybetmeyen bizlere Türkiye yüzyılın yaşatacak olan gençlerimiz ile bir araya geldik. Her bir gencimizin sorunları ve önerilerini dinledik. Yapacağımız projeler hakkında konuşup fikir alışverişinde bulunduk. 14 Mayıs için sözleştik, Gençlerle buluşmak bizleri de çok heyecanlandırıyor. Gençlik geleceğimizdir.” İfadelerini kullandı.

İLK OYUM ERDOĞAN’A 

27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Av. Mustafa Arslan ise şu ifadelerde bulundu; “Geleceğimizin mimarı olan gençlerdir. Biz şehrimizde ilk defa oy kullanacak gençlerin desteklerini istiyoruz.Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Yüzyılını altın çağa dönüştürebilmek için gençlerimizin desteklerine ihtiyacımız var. Genç kardeşlerim ilk oyum Erdoğan’a diyerek 14 Mayıs’ta sandıkları kapatalım, reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ ı tekrar cumhurbaşkanı seçelim ki bu altın çağ olacak Türkiye yüzyılını hep beraber yaşayalım” 

İlginizi Çekebilir

DOLMUŞ VE TRAKTÖR YANDI

İlginizi Çekebilir

BU DEFA 90 MİLYON LİRAYA SATILDI

İlginizi Çekebilir

GECE YARISI CİNAYET; 1 ÖLÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54122

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647