• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
26°
03:38

Öğleye kalan Süre

ASKON DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMIYOR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYOR

ASKON Kırıkkale Şubesi, gerek deprem bölgesinde gerekse de Kırıkkale’de depremzedeleri yalnız bırakmıyorlar. Şube Başkanı Savaş Geyik ve dernek üyeleri her akşam depremzede ailelerle iftar yapıyorlar.


EŞLERİ İLE BİRLİKTE KATILIYORLAR 

6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilimizde büyük bir yıkıma neden olan deprem 50 bin vatandaşımızı da sevenlerinde ayırdı. Depremin ilk gününden itibaren tüm imkanlarını depremzedeler için seferber eden ASKON Kırıkkale Şubesi, bölgeye tırlarla yardım malzemesi göndermişti. ASKON, depremzedeleri Kırıkkale’de de yalnız bırakmadı.  ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ve eşi, Yönetim Kurulu Üyesi Nebahat Erkök, Denetim Kurulu Üyesi Veysel Çakıroğlu ve eşi ile Vahap Ergün ve eşi hem depremzedelere iftarlık yemek ikramında bulunuyorlar hemde gönül köprüsü kuruyorlar. 

​​​​​​YARALARINI SARACAĞIZ

Şube Başkanı Geyik yaptığı açıklamada “ASKON Kırıkkale Ailesi olarak, her akşam üyelerimiz eşleri ile birlikte önceden programı hazırlanan ailelerle bir araya geliyoruz. İftar sonrasında ailelerimizle hasbihal ederek, istek ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında elimizden gelen çabayı sergiliyoruz. Bizim vazifemiz, onların hayatlarını kolaylaştırmak ve yaralarını sarmalarına yardımcı olmak.” dedi. Ramazan sonuna kadar devam edecek iftar programında günlük olarak  beş aile ziyaret ediliyor.

​​​​

İlginizi Çekebilir

ASKON KIRIKKALE ÇALIŞIYOR; 3 AVRUPA ÜLKESİNE İHRACAAT

İlginizi Çekebilir

KARAYOL; GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİK

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ TEMAYÜLÜNDEN ÇAYKARA ÇIKTI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31093

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647