• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
04:45

İmsak'a Kalan Süre

ASKON KIRIKKALE ADIM ADIM AFRİKA PAZARINDA

ASKON Kırıkkale Şubesi, Afrika pazarı için çalışmalarını hızlandırdı. ASKON Kırıkkale üyelerinden oluşan heyet, Cibuti’nin Ticaret ve Turizm Bakanı Mohamed Warsama Drieh ve Büyükelçi Aden Houssein Abdillahi ile Büyükelçilikte bir araya geldi.


HAYVANCILIK TEKSTİL TURİZM

Afrika’nın ticaret kapısı Cibuti ile ticaret ve yatırım imkanlarının görüşüldüğü toplantıda ‘depoculuk’,  ‘turizm’, ‘hayvancılık ortak girişimi’ ve ‘tekstil’ sektörlerinde atılacak adımlar masaya yatırıldığı verimli bir toplantı gerçekleştirildi. ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, toplantıda, üyelerin faaliyet gösterdiği sektörler ve Kırıkkale’nin üretim potansiyeline dair bilgiler aktardı. Bölgeyi yakından takip ettiklerini ve ihracat ve depo kurulumu için adım atmaya hazır olduklarını belirten ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, 500 milyon nüfuslu ticari potansiyeli değerlendirmek istediklerini ifade etti.

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ 

Cibuti’nin Ticaret ve Turizm Bakanı Mohamed Warsama Drieh ise ASKON Kırıkkale üyelerinin ülkelerine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, her türlü yatırım ve işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Ülkesinin Afrika ticaretinin ana giriş kapılarından olduğuna dikkate çeken Bakan Mohamed Warsama Drieh, bölgenin inşaat malzemeleri, hijyen maddeleri ve gıda sektör ürünlerine olan ihtiyacını dile getirdi. Cibuti Ticaret ve Turizm Bakanı, ülkesinin vergilendirme ve finansal düzenlemelerine dair avantajları hakkında bilgi verdi. Toplantıda, ASKON Kırıkkale üyesi işadamlarından oluşan bir heyetin sonbaharda, görüşmeler yapmak üzere Cibuti’ye bir ziyaret gerçekleştirmeleri kararlaştırıldı.

İlginizi Çekebilir

YÜZER GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

İlginizi Çekebilir

ULUSOY; ŞEHRİN ALTINIDA ÜSTÜNÜDE YENİLEYECEĞİZ

İlginizi Çekebilir

Fİ YAKA İÇİN YIKIM KARARI ALINDI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30888

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647