• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
03:26

İmsak'a Kalan Süre

ASKON KIRIKKALE’DEN YURTDIŞINDA TİCARET HAMLESİ

ASKON Kırıkkale Şubesi üyelerinden oluşan 17 kişilik heyet, Afrika’nın en önemli ticaret merkezlerinden olan Cibuti’de, yatırım fırsatları ve ticaret imkanlarını yerinde görmek üzere bu ülkeye gidiyor.


4 GÜNLÜK 

5-9 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cibuti seyahatinde heyete başkanlık edecek olan ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, yılın ikinci yarısında başlayan temaslar neticesinde hazırlıkların tamamlandığını ve ülke fırsatlarını değerlendirmek üzere seyahat gerçekleştireceklerini söyledi.

4 günlük iş gezisi sırasında yoğun bir programı hayata geçirecek olan ASKON Kırıkkale Cibuti heyeti, Cibuti Ticaret ve Turizm Bakanı Sayın Mohammed Warsama Dirieh, Sanayiden Sorumlu Ekonomi ve Maliye Bakanı İlyas Moussa Dawaleh ve Yatırım ve Özel Sektör Geliştirmeden Sorumlu Devlet Bakanı Safıa Mohamed Alı Gadıleh ile görüşecek.

 

İKİLİ GÖRÜŞMELER 

Cibuti Ticare Odası Başkanı M. Youssouf Moussa Dawaleh’in düzenleyeceği yerel işadamları ile buluşma toplantısına da katılacak olan ASKON Kırıkkale işadamları heyeti, Cibuti Serbest Bölgesinde incelemelerde bulunacak.  Türkiye’nin Cibuti Büyükelçisi Cenk Uraz’ı da ziyaret edecek olan ASKON Kırıkkale heyeti, Büyükelçilik rezidansında ülkede yatırım ve faaliyetleri bulunan Türk işadamları ile bir araya gelecek. Cibuti iş gezisi kapsamında, bölgenin en önemli organizasyonlarından birisi olan Cibuti 3. Uluslararası Ticaret Fuarı’nı da ziyaret programına alan ASKON Kırıkkale heyeti inşaat ve malzemeleri, tarım makineleri imalatı, gıda, tekstil, mobilya, savunma, enerji, ithalat-ihracat ve depoculuk alanlarında ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

İlginizi Çekebilir

TÜRK METALSPOR KOCAOĞLU’NA EMANET

İlginizi Çekebilir

MİLLİ PARK GİBİ MİLLET BAHÇESİ

İlginizi Çekebilir

KENYA BÜYÜKELÇİSİ’NDEN KIRIKKALELİ İŞ İNSANLARINA İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86530

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647