• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
01:10

İkindi'ye Kalan Süre

ATATÜRK ORTAOKULU İNŞAATI DURDURULUYOR MU?

Geçtiğimiz günlerde temel çalışmaları başlayan Atatürk Ortaokulu inşaatının durdurulması gündemde. İnşaatın durdurulması konusunda Beşir Atalay’ında devreye girdiği öğrenildi.


PARK OLMASI İSTENİYOR 

Cumhuriyet Meydanı Yaşar Özer Sevgi Yolu üzerinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Atatürk Ortaokulu konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Eski yerinin yerine yapılacak olan okul binası için çalışmalar başlamış zemin etüdü ve temel kazma aşamasına gelmişti. Kamuoyunda okul yerinin park olması şeklinde görüşlerinde arttığı bir dönemde okul inşaatı çalışmalarının durdurulması gündeme geldi. 

 

ATALAY DEVREDE 

Dün Kırıkkale’ye gelen eski bakan Beşir Atalay’ın okul inşaatının Nur Camiinin silüetini kapattığını belirterek başka bir yere yapılması konusunda bakanlık nezdinde girişimde bulunduğu öğrenildi. Konuya ilişkin olan Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın’ın bakanlığa çağrıldığı da gelen bilgiler arasında yer aldı. İnşaatın durdurulması kararının verilmesi durumunda Atatürk Ortaokulu’nun Kırıkkale Belediyesi tarafından gösterilecek başka bir yere yapılması bekleniyor. 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96157

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647