• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
02:41

İkindi'ye Kalan Süre

BOZDAĞ; BİR BELEDİYE BAŞKANININ SÖYLEMESİ İLE DEĞİŞİM GERÇEKLEŞMEZ

CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, CHP’nin tabela partisi olmadığını değil, örgütleriyle var olan örgütleriyle bir bütün parti olduğunu belirterek bir kişinin demesi ile değişimin tek başına gerçekleşmeyeceğini söyledi.


DELEGELER OLUŞACAK

Kurultay çalışmaları ve parti içi değişim talebi hakkında açıklamalarda bulunan Bozdağ “CHP büyük bir örgüt, ülkeyi kuran, cumhuriyeti kuran bir parti. Kendi iç dinamikleriyle iç kurullarında gerekli konuşmaları yapacak gerekirse bu değişimi gerçekleştirecektir. Değişim talebinin niteliği önemli. Genel Başkan konusunda da örgüt karar verecek. Bütün illerde delegeler oluşacaktır. En büyük karar organımızın da kurultay olduğuna göre sadece bir il başkanının ya da herhangi bir belediye başkanının söylemiyle, açıklamasıyla bu değişim tek başına gerçekleşmeyecektir.” dedi. 

TABELA PARTİSİ DEĞİL

Bozdağ “Toplumsal talepler çok önemlidir, bu talepler karşılanmalıdır ancak bu taleplerin nasıl karşılanacağına yine kurultay karar verecektir. Tek başına bir belediye başkanı değil sadece Ekrem Bey değil herhangi bir belediye başkanının da tek başına bu değişimi gerçekleştirme şansı yok. CHP tabela partisi değil, örgütleriyle var olan örgütleriyle bir bütün partidir, dolayısıyla en yüksek karar organı kurultaydır. Kongre süreçleri başlamıştır. 81 ilde delegeler seçilecektir. Partinin en üst organı kurultay, bu değişime gerekliyse kararı verecektir.” açıklamasında bulundu.  

İlginizi Çekebilir

UMUT KAZAN; YAHŞİHAN İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ

İlginizi Çekebilir

BARAN; İL BAŞKANLIĞINA ADAYIM

İlginizi Çekebilir

44 YAŞINDA Kİ KADIN İNTİHAR ETTİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71333

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647