• Dolar
    32.687
  • Euro
    35.488
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.505
KIRIKKALE
25°
05:13

Öğleye kalan Süre

CHP’DE İLK ADAY ADAYI; DUMAN

Genel seçimler için CHP’den ilk milletvekili aday adayı Veteriner Hekim Ümit Duman oldu. Duman aday adaylığı için parti yönetiminde ki görevinden istifa etti.


PARTİDE Kİ GÖREVİNDEN AYRILDI 

CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ümit Duman, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Duman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “CHP Genel Merkezimiz tarafından gönderilen resmi yazıya istinaden milletvekilliği aday adaylığına başvurmak isteyen parti yöneticilerinin Aralık ayı içinde Parti Yönetim Kurulu  görevlerinden istifa edip Milletvekiği Aday Adaylığı için başvuru yapmaları istenmiştir.”

GÖRÜŞMELER YAPTIM

“Bu kapsam altında ailemle, Milletvekilim Sayın Ahmet Önal’la , İl Başkanım Sayın Onur Yüksel Bozdağla,  Merkez İlçe Başkanım Sayın Yücel Kızıkla  ve parti büyüklerimle, Kırşehililer Derneği Yönetimiyle, Veteriner Hekimler Derneği Yönetimiyle, meslektaşlarımla, esnaf dostlarımla, müşterilerimle görüşmeler yaptım. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu, Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurduğu Parti  CHP de Kırıkkale Milletvekilliği Aday Adaylığına  başvuru yapmak benim için bir şereftir, onurdur.” 

HİZMET ETMEK İSTİYORUM

“12 Aralık 2022 tarihi itibariyle CHP Kırıkkale Merkez İlçe Yönetim Kurulu görevinden istifa etmiş bulunuyorum. Çok Değerli Milletvekilimiz Sayın Ahmet Önal ile birlikte TBMM de, Kırıkkale Halkımızın temsilcisi bir kardeşiniz olarak görev yapmak bu güzel ülkemizin iktidar tarafından uzun zamandır  çözmediği  sorunları çözmek,  halkımızı refaha ulaştırmak için sizin vekiliniz olarak çalışmaktan onur duyacağım.”

İlginizi Çekebilir

CHP’DEN ÖZTÜRK’E; ERDOĞAN'LI, ATALAY'LI, YILDIRIM'LI CEVAP

İlginizi Çekebilir

CHP’YE GÖRE KIRIKKALE’NİN ÖNCELİKLİ SORUNU; İŞSİZLİK

İlginizi Çekebilir

YARKADAŞ BOZDAĞ’I GÜLDÜRDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62512

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647