• Dolar
    32.355
  • Euro
    35.158
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.301
KIRIKKALE
21°
00:3

Akşam'a Kalan Süre

DEVA’NIN ADAY KADROSU BELLİ OLDU

Partisi Kırıkkale Milletvekili aday adayları kamuoyuna tanıtıldı. 3 isim 14 Mayıs’ta yapılacak seçimde DEVA Partisi’nin temsil edecekler.


3 ADAY 

14 Mayıs seçimlerine 40 gün kala DEVA Partisi aday adaylarını kamuoyuna duyurdu. İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, yazılı bir basın açıklaması yaparak Kamil İrfan Kılıç (Eczacı, 32 yaşında)Ahmet Dede Şahinli (Emekli memur, Çiftçi, 64 yaşında) ve Mustafa Saygı’nın (İşletmeci, 23 yaşında) 14 Mayıs seçimleri için aday adayı olduğunu kaydetti. Karakuş “Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştirmek adına kurduğumuz DEVA Partimiz 14 Mayıs’ ta ilk seçimlerine girecek olmanın heyecanı ve yoğunluğunu yaşamaktadır.Bu süreçte, partimizin kurulduğu andan bugüne; durmadan, yorulmadan ve tüm ümidimizle; seçkin ve liyakat sahibi kadrolarımızla çok çalıştık.” dedi. 

SİYASET VAAT  İLE OLUR 

Karakuş açıklamasını şöyle sürdürdü; “Türkiye’nin tüm sorun ve sıkıntılarına ışık tutacak, takvimlendirerek ve bütçelendirerek hazırladığımız binlerce maddeden oluşan, yirmi iki adet eylem planımızı iktidara gelir gelmez uygulamaya koyacağız. Alanında yetkin uzmanların ve akademisyenlerin ortak aklı ile yapılan bu hazırlığın tarihimizde eşi ve benzeri yoktur. Siyaset vaat ile olur. Biz vaatlerimizi sağlam zeminlere oturtarak vatandaşımızın taktirine sunuyor ve söz veriyoruz. Demokrasi şöleni olmasını, halkımızın iradesinin sandığa tam olarak yansımasını temenni ettiğimiz, bizim için çok ayrı bir önemi olan 2023 seçimlerine artık sayılı günler kaldı. DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı olarak, güzel şehrimizin, kıymetli vatandaşlarımızın görüşlerini TBMM’ de en iyi şekilde temsil edeceğine, çıkarlarını en iyi şekilde koruyacağına ve kaynaklarını en doğru şekilde yönlendireceğine gönülden inandığımız ve güvendiğimiz birbirinden kıymetli, 28’ inci dönem milletvekili aday adaylarımızı sizlerle paylaşmaktan onur duyarız.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ’NİN ADAYI 3.DEFA MEHMET SAYGILI

İlginizi Çekebilir

KENDİLERİNİ POLİS DİYE TANITAN DOLANDIRICILARA 5 BİN DOLAR VE 60 BİN LİRA VERDİ

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK PERSONELİ ALACAK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45689

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647