• Dolar
    32.331
  • Euro
    35.086
  • Ç.Altın
    3.940
  • Altın
    2.299
KIRIKKALE
21°
02:0

İkindi'ye Kalan Süre

DÜNYA MARKASI SHİMANO’DAN KIRIKKALE YARIŞINA TAM DESTEK

Türkiye Bisiklet Şampiyonası 7. etabı olan Türkiye Şampiyonası Kırıkkale’de düzenlenecek. Dünyaca ünlü Japonya merkezli Shimano firması da Kırıkkale’de yarışmacılara teknik destek sağlayacak.


HALK SÜRÜŞÜ YAPILACAK

Kırıkkale 22-25 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek büyük organizasyona hazır. Türkiye Bisiklet Şampiyonası 7. etabı olan Türkiye Şampiyonası puanlı yol yarışı için geri sayım başladı. Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2022 Yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası 7. etabı ‘Pedallar Anadolu’nun Kalbinde’ sloganı ile gerçekleşecek.  Ayrıca 25 Eylül Pazar günü  saat 15.00’da halk sürüşü düzenlenecek.  Tüm Kırıkkale halkının davetli olduğu halk sürüşüne kayıtlar, 25 Eylül Pazar günü saat 13.30 ile 14.45 arasında Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak. Sürüş sonrası yapılacak olan çekilişle vatandaşlara bisiklet ve çeşitli hediyeler verilecek.

TEKNİK DESTEK VERECEK

Diğer taraftan yarışa ilgi büyük. 40 sporcunun katılacağı yarışmaya bir destekte Fransa Turu’nun sponsorlarından Shimano’dan geldi. Japonya merkezli ünlü bisiklet firması Shimano Kırıkkale’de gerçekleşecek yarışmaya teknik destek verecek.  Shimano’ya ait araçlar, yarış boyunca yarışmacıları takip ederek, nötral destek sağlayacak. Herhangi bir çarpışma ve mekanik arıza durumunda yarışmacıların en kısa sürede yarışa katılmaları sağlanacak. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu himayesinde gerçekleşecek olan yarışmanın ülke gündeminde de önemli yer alması bekleniyor.  Bu yarışma sonrası Kırıkkale’nin uluslararası yarış güzergahına alınması için başvuruda bulunulacak.

 

İlginizi Çekebilir

SİLAH MÜZESİNDE GERİ SAYIM

İlginizi Çekebilir

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN DUMAN SAĞANAK GİBİ SALVO YAĞDIRDI

İlginizi Çekebilir

ALTINIŞIK; TUTTUĞUNU KOPARAN BİR SİYASETÇİYİM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17292

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647