• Dolar
    32.377
  • Euro
    34.964
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
21°
01:41

Öğleye kalan Süre

EMLAKÇILAR GÜÇBİRLİĞİ İÇİN BULUŞTU

Kırıkkale’de faaliyet gösteren emlakçılar, dernek tarafından düzenlenen bir toplantı da blraraya gelerek sektörün sorunlarını konuştular.


VERİMLİ BİR TOPLANTI 

Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ramazan Almaz ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale’de faaliyet gösteren emlakçılarda   bir araya geldi. Toplantı hakkında konuşan Almaz, “Toplantıya katılan meslektaşlarımızla yapılan istişare çok verimli geçmiş olup, toplantıda alınan kararlar gereği:  İlimizde faaliyet gösteren tüm emlakçılar arasında yeknesaklığın sağlanması bakımından herkesin mevzuatlar dahilinde gerekli belgelerinin tamamlanması,  bu güne kadar Mesleki Yeterlilik Belgesini (Seviye 5) almayan emlakçıların belge almak için Ticaret ve Sanayi Odasına müracaat ederek sınav yapılması için oda ile temasa geçilmesi kararı alındı.”dedi. 

100 SAATLİK EĞİTİM 

Almaz “31.07.2021 tarihinden sonra Yetki Belgesi almak için istenen 100 saatlik eğitim belgesinin temin edilmesi,  Kırıkkale İli dahilinde emlak alım satım ve kiralama işlerinin farklı meslek grupları tarafından yapıldığı, bunun önüne geçilmesini teminen ilgili makamlar nezdinde girişimlerde bulunulması gerekir. İlimizde gayrimenkul alım satım ve kiralama faaliyetinde bulunan tüm meslek mensuplarının düzenlenecek eğitim faaliyetlerine katılmalarının sağlanması yönünde tavsiye kararları alınmıştır.” ifadelerini kullandı. 

DEVAM EDECEK 

Almaz konuşmasının devamında ; “Toplantıya katılan meslektaşlarımızın önümüzdeki günlerde meslek mensuplarının dahil olacağı bu tip organizelerin yapılması hususunda görüş birliğine vardıklarını ve yapılan bu toplantıdan memnun kaldıklarını yönetim kurulumuza iletmişlerdir.  Yönetim Kurulunca da İlgili makamların da katılmasının sağlanacağı bu tip etkinliklerin yapılacağı hususunda taahhütlerde bulunulmuştur” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44943

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647