• Dolar
    32.484
  • Euro
    34.817
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.433
KIRIKKALE
25°

ERDOĞAN'DAN KIRIKKALE MESAJI: MASAYA YATIRACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında yaptığı değerlendirmede Kırıkkale'ye dikkat çekti.


SANDIĞA GİTMEDİ 

AK Parti kaynaklarından basına yansıyan bilgiye göre, AK Parti olarak oy oranlarının yüzde 44.3’ten yüzde 35.5’e, Cumhur İttifakı olarak ise yüzde 51.6’dan yüzde 40.5’e gerilediğine dikkati çeken Erdoğan ciddi bir oy kaybının yaşandığını bunun temel sebebinin ise 10 ay önce AK Parti’ye oy veren seçmenlerin bu sefer sandığa gitmemesi olduğuna işaret etti. Erdoğan "Ortada sadece oy kaybı değil, kan ve ruh kaybı da olduğu görülüyor" dedi.

KİBİR HASTALIĞI 

Toplantıda 'kibir hastalığı'na da dikkati çeken Erdoğan, “Buradan başlayarak; il, ilçe, belde teşkilatlarına, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, hatta bürokrasiye uzanan bir sıkıntıyla karşı karşıyayız. Oysa milletin sinesinden doğmuş bir siyasi partinin en büyük düşmanı vatandaşla arasına duvarlar örmesidir. Hangi konumda olursa olsun bu partide hiç kimsenin ‘layüsel’ olmadığını milletimize göstereceğiz. Elbette bu özeleştiri sürecinde hem ittifak olarak girip kaybettiğimiz, hem de Amasya, Kütahya, Kırıkkale gibi iki parti ayrı ayrı girerek özellikle CHP’ye kazandırdığımız il ve ilçelerin durumunu da masaya yatıracağız” vurgusu yaptı.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89309

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647