• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

GENÇ SAĞLIK SEN EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Genç Sağlık Sen Kırıkkale’de teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdı. Genç Sağlık Sendikası teşkilatlanmaya başladı. Sendika İl Başkanı Cengiz Gümüş ve yönetim kurulu, bu konuda önemli çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.


62 BİN ÜYEYE ULAŞTIK

Türkiye genelinde 62 bin üyeye sahip olan Kırıkkale’de de oluşumlarına başlayan Genç Sağlık Sendikası, üye kayıtları başta olmak üzere diğer alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Maddi, manevi ve diğer hakların kazanılması amacıyla sayılarını giderek artıran Genç Sağlık Sendikası İl Başkanı Cengiz Gümüş, merkez ilçe başkanı Sabit Kuşçu, Tıp Fakültesi Temsilcisi Enes Çubuk, Balışeyh İlçe Başkanı Fatih Varlıoğlu, Yüksek İhtisas Hastanesi İş Yeri Temsilcisi Aysel Serin, Tıp Fakültesi İş Yeri Temsilcisi Nilüfer Demir ve Üye Burcu Kara, yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldiler.

ŞUBELEŞME YOLUNDA

Daha önceden Tüm Kamu-Sen Kırıkkale şube başkanı olarak görev yaptığını ifade eden Gümüş, artık Genç Sağlık Sendikası ile yollarına devam edeceklerini dile getirdi. Kısa süre içerisinde üye olarak güzel sayılara ulaştıklarını dile getiren Gümüş, “2022 yılında kurulan sendikamız, Türkiye genelinde şuanda 62 bin kişiye ulaştı. Yaklaşık 1 buçuk aydır yeni sendikamızla çalışmalar içerisindeyiz. İnşallah üye sayılarımızı daha da artırarak şubeleşme yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

3-4  SENDİKA İLE BİRLEŞİM

Gümüş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Şuanda sendikamız Türkiye genelinde 44 il genelinde şubeleşti. Her hafta ülke genelinde yaklaşık 1500 kişilik üye kayıtları yapılıyor. 3-4 sendikayla birleşim sağlanarak Kamu Birliği Konfederasyonu kuruldu ve geçen hafta mazbatamızı aldık. Türkiye’de en çok 5'inci üye sayısı olan konfederasyon olduk. Sağlık alanındaki bütün yöneticilerimize sonsuz teşekkür ederim. Bizlerden her zaman desteğini esirgemediler. Bizlerde bu yeni oluşum sendikamızla birlikte her alanda en iyi çalışmayı yapmanın çaba ve gayreti içerisinde olacağız” ifadesinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

FİKRET KARABUDAK İÇİN İMZALAR ATILDI

İlginizi Çekebilir

YENİMAHALLE MEZARLIĞI’NA KÖPEĞİ İÇİN MEZAR YAPTIRDI

İlginizi Çekebilir

ŞAHİN; AK PARTİ TÜRKİYE PARTİSİDİR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73825

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647