• Dolar
    32.353
  • Euro
    35.148
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.307
KIRIKKALE
21°

GENEL BAŞKANIMIZ ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN ÇIKARLARINI SAVUNUYOR

Meral Akşener’in 6’lı masadan kalkmasının ardından İYİ Parti Kırıkkale il ve merkez ilçe yönetimi olağanüstü yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi.


OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masadan kalkması gündemin ana konusu oldu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıkan Akşener, adayın açıklanacağı 6 Mart’ta ki toplantıya da katılmayacağını açıkladı. Tüm bu gelişmeler üzerine İYİ Parti Kırıkkale İl ve Merkez ilçe yönetimi Yavuz Kuzucu başkanlığı da olağan üstü bir toplantı gerçekleştirdi. 

CESUR YÜREK 

Toplantı sonrası yapılan açıklama da Akşener’e olan destek dile getirilerek “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in almış olduğu kararları, ülkemiz, milletimiz ve partimiz için doğru siyasi hamleleri ve il başkanları toplantısındaki alınan kararları İl Başkanımız Sayın Avukat Yavuz Kuzucu il başkanlığımızda yönetim kurulu üyelerimize paylaştı. Ülkemiz ve milletimiz için daima elinden geleni yapan, ülkemizin ve milletimizin çıkarlarını her zaman doğru şekilde savunan cesur yürek Liderimiz Sayın Meral Akşener'i Kırıkkale İl Teşkilatı olarak sonuna kadar destekliyoruz.” açıklamasında bulunuldu. 

İlginizi Çekebilir

DEVA’NIN ADAY KADROSU BELLİ OLDU

İlginizi Çekebilir

TANRIVERDİ; İYİ PARTİ ÜLKEMİZİ AYDINLIK GELECEĞE TAŞIYACAK

İlginizi Çekebilir

MATKABIN İÇİNDE UYUŞTURUCU BULUNDU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92918

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647