• Dolar
    32.502
  • Euro
    34.609
  • Ç.Altın
    4.249
  • Altın
    2.495
KIRIKKALE
28°

GÖZLERİNDE Kİ MUTLULUĞUN BEDELİ YOK

Kırıkkaleli Hayırsever İş İnsanı Orhan Kılıç, otizmli öğrencilerin eğitim gördüğü Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun futbol takımına forma, şort, eşofman ve krampon hediye etti.


SPORDA ÖNEMLİ BAŞARILAR

Kırıkkaleli Hayırsever İş İnsanı ve siyasetçi Orhan Kılıç, otizmli öğrencilerin eğitim gördüğü okulun futbol takımına  malzeme desteğinde bulundu. 90 otizmli öğrencinin eğitim gördüğü Adnan Şener Özel Eğitim ve Uygulama Oteli, sporda önemli başarılara imza atıyor. Okul bünyesinde; futbol, basketbol, masa tenisi, yüzme, atletizm ve  jimnastik dalında olmak üzere 6 ayrı branşta faaliyet gösteren okul ayrıca işitme engelliler masa tenisi dalında Avrupa şampiyonası. dünya şampiyonası ve olimpiyatlara katılıp yurtiçi ve yurtdışında başarı elde etmiş sporcuları barındırıyor.

DESTEĞİM DEVAM EDECEK

Deplasmanlı ligde mücadele eden okulun futbol takımına destekse E-İmzaTR  Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç’dan geldi. 20 öğrenciden oluşan futbol takımına malzeme desteğinde bulunan Kılıç, her bir futbolcu için okula forma takımı, tozluk, krampon, antreman tişörtü ve eşofman takımı hediye etti. Okul Müdürü Ünal Dündar, Kılıç’a gerek takıma olan desteğinden gerekse de özel eğitim isteyen bu öğrencilere gösterdiği ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.  Kılıç’da öğrencilerin gözlerinde gördüğü mutluluğun bedeli olmadığına dikkat çekerek her zaman onların yanında olacağını ifade etti. Kılıç, futbol takımı ile birlikte bir süre maç yaparken, Okul Müdürü Dündar’da Kılıç’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

 

İlginizi Çekebilir

GÖZLERİNDE Kİ MUTLULUĞUN BEDELİ YOK

İlginizi Çekebilir

AKŞENER’DEN KILIÇ’A; AİLEMİZE HOŞGELDİN

İlginizi Çekebilir

ÖZEL ÇOCUKLAR HAYRAN BIRAKTI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85373

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647