• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
24°

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE BARAN’A EMANET

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı’nın 3’ncü olağan kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile seçime giren Arap Osman Baran, kullanılan oyun tamamını alarak, yeni merkez ilçe başkanı oldu.


İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI 

İYİ Parti’de İlçe kongreleri bugün gerçekleşen merkez ilçe kongresi ile tamamlandı. İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı’nın 3’ncü olağan kongresi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasında yapıldı. İl Başkanlığı’na aday olduğu için merkez ilçe başkanlığına aday olmayan Av. Yavuz Kuzucu, “Yaklaşık 4 yıldır sürdürdüğüm merkez ilçe başkanlığı görevimi tekrar aday olmayarak birlik ve beraberlik içerisinde tek aday olarak girdiğimiz bu seçimde kıymetli ağabeyim Arap Osman Baran’a devredeceğim. Bu görevi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum” dedi. 

 

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Tek aday olarak seçime giren ve merkez ilçe başkanlığına seçilen Arap Osman Baran, “Herkesi kucaklayarak, partimizin ilke ve politikaları çerçevesinde hizmet etmek şiarımızdır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Biz koltukta oturan, koltuk sevdalısı olmaya değil, hizmet yolunda ayakkabı eskitmeye talibiz. Bugüne kadar İYİ Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Yavuz Kuzucu’ya teşekkür ederim"

 

BİRİNCİ PARTİYİZ

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ise yapılan anketlerde İYİ Parti’nin ikinci parti çıktığını söyleyerek, “Arada 7 puan var. Ben o 7 puanın AKP korkusuyla AKP dediğine inanıyorum. Biz Kırıkkale’de birinci partiyiz. Buna inanıyor ve güveniyoruz. Bugüne kadar görev yapan ve aday olmayan Yavuz Kuzucu’ya teşekkür eder, Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Arap Osman Baran’a ise yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

İlginizi Çekebilir

BEKLENEN İSİM İSTİFA ETTİ

İlginizi Çekebilir

BOZDEMİR’DEN ADAYLIK MESAJI; KIRIKKALE BAYRAM EDECEK

İlginizi Çekebilir

MATKABIN İÇİNDE UYUŞTURUCU BULUNDU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48452

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647