• Dolar
    32.319
  • Euro
    35.095
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.310
KIRIKKALE
21°
06:17

İmsak'a Kalan Süre

İYİ PARTİ’NİN YÜKSELEN YILDIZI; DOĞAN

Kırıkkaleli iş insanı ve siyasetçi Ömer Doğan, İYİ Parti Ankara 3. Olağan Kongresi’nde yeniden il yönetimine seçildi. Doğan ayrıca üst kurul delegeliğine seçildi.


3 DÖNEM ÜST ÜSTE

Kırıkkaleli iş insanı ve siyasetçi Ömer Doğan’ın İYİ Parti’de ki yükselişi devam ediyor.  Kırıkkale, Ankara ve Almanya’da ticari faaliyetlerde bulunan Ömer, 2018 yılından bugüne İyi Parti Ankara İl Yönetiminde aktif olarak görev yapıyor. Son iki buçuk yıldırda İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcılığı ve İyi Parti Ankara Sanayi ve Kalkınma Politikalar Başkanlığını da yürüten Doğan, geçtiğimiz hafta yapılan İYİ Parti Ankara İl Kongresi’nde tek liste halinde seçime giren Faruk Köylüoğlu’nun yönetiminde yer aldı. Doğan böylece Ankara il yönetiminde üst üste 3 dönem görev almayı başaran isimlerden biri oldu.

TÜRKİYE VE ALMANYA’DA TİCARİ FAALİYET

İyi Parti Ankara İl Başkanlığı’nın 53 aydır yönetim kurulu üyesi olan ve bu süreçte Ar-Ge Komisyonu, Yerel Yönetimler Komisyonu, Kalkınma ve Tarım Komisyonunda aktif olarak çeşitli faaliyetler yürüten Doğan son kongrede İyi Parti Üst Kurul delegeliğine de  seçildi. Doğan’ın yönetim kurulu başkanı olduğu Protema Proje Yazılım Mühendislik ve Mimarlık şirketi, Ankara’da ve Kırıkkale Üniversitesi Teknoparkta yazılım, AB projeleri, inşaat ve mimarlık sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Doğan ayrıca; Almanya’nın Frankfurt şehrinde DGN IT-SOFTWARE GmbH şirketini kurarak ticari hayatını Avrupa’ya da taşıdı.

KAPIMIZ HEMŞEHRİLERİMİZE AÇIK

Doğan, siyasi ve ticari faaliyetlerine her zamankinden daha büyük bir istek ve azimle sürdüreceğini, ilimizin, ülkemizin hak ettiği sosyal, siyasal ve ekonomik değerlere sahip olana kadar çalışmalarına devam edeceğini ve bu süreçte memleketi olan Kırıkkale için köklerimizin kıymetini her zaman bilerek bu yolda yürüyeceğini ifade etti. Doğan, Kırıkkaleli hemşehrilerinden gördüğü ilgi ve destek için müteşekkir olduğunu belirterek hemşerileri için İyi Parti Ankara İl Başkanlığının kapısının her zaman açık olduğunu kaydetti.

 

İlginizi Çekebilir

ALTINIŞIK’TAN ÇOK SERT AÇIKLAMA; SATILMIŞ KÖPEKLER

İlginizi Çekebilir

İYİ PARTİ KADIN KOLLARI CÖMERT’E EMANET

İlginizi Çekebilir

İYİ PARTİ’DE İLK ADAY ÇAKMAKLI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23902

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647