• Dolar
    32.581
  • Euro
    35.004
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.422
KIRIKKALE
26°
08:7

Öğleye kalan Süre

KAPLAN; KANAAT ÖNDERLERi SAHANIN NABZINI TUTUYOR

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı Kanaat Önderleri ile 21. istişare toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Mustafa Kaplan, kanaat önderlerinden, sahada yapılan çalışmalar ve vatandaşların taleplerini dinledi.


ÜLKE GÜNDEMİ KONUŞULDU 

AK Parti’de her ay düzenli olarak gerçekleşen kanaat önderleri toplantısının 21.si il binasında düzenlendi. İl Başkanı Mustafa Kaplan başkanlığında gerçekleşen toplantıda yerel ve ülke gündeminde yer alan konular üzerinde konuşuldu. Toplantıda kanaat önderleri, İl Başkanı Mustafa Kaplan’a; sahada yapılan çalışmalar, yürütülen faaliyetler, yansımaları ve vatandaşlardan aldıkları talepleri iletti. Kanaat önderlerinin sahada vatandaşlarla bire bir temas halinde olduğunu belirten Kaplan, bu sayede sahanın nabzının kanaat önderlerinin elinde olduğunu dile getirdi.

UYUM DEVAM EDİYOR 

Göreve geldikleri günden bugüne kadar yakaladıkları birlik, beraberlik ve uyumun hala devam ettiğini ifade eden Kaplan, kanaat önderlerinin de bu birlik ve beraberlikten aldıkları güçle sahada da aktif çalıştıklarını ifade etti. Kaplan, “Çok şükür kanaat önderlerimizin arasına her toplantıda yeni yüzler yeni isimler katılıyor. AK Parti’miz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyümeye devam ediyor. Kanaat önderlerimiz Kırıkkale’mizin dört bir yanında aktif bir şekilde çalışıyor. Sahada AK Parti’mizin hizmetlerini anlatıp, vatandaşlarımızdan aldıkları talepleri bizlere iletiyorlar. Bizlerde bu taleplerin karşılanması için var gücümüzle çalışıyoruz. Teşkilatımızın her bir kademesi ile birlik beraberlik ve uyum içerisinde büyümeye güçlenmeye devam ediyoruz” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

UYUŞTURUCU TİCARETİNE ‘DAYI 1’ OPERASYONU

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ’DEN İLK ADAY ADAYI YILMAZ

İlginizi Çekebilir

BAŞKAN ADAYI TORUNLARI İLE SAKLAMBAÇ OYNADI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18826

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647