• Dolar
    32.332
  • Euro
    35.089
  • Ç.Altın
    3.931
  • Altın
    2.298
KIRIKKALE
21°
01:4

İkindi'ye Kalan Süre

KAPLAN; YARININ TÜRKİYE’SİNİ YÖNETECEK GENÇLERİN EMRİNDEYİZ

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, saha Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan organizasyonda gençlik merkezi üyeleri ile bir araya geldi. Kaplan, yarının Türkiye’sini yönetecek gençlerin her zaman emrinde olduklarını ifade etti.


YERLİ VE MİLLİ ATILIMLAR 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, saha çalışmaları kapsamında gençlik merkezinde gençlerle bir araya geldi. Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan organizasyonda gençlik merkezi üyeleri ile bir araya gelen Kaplan, bugünün Türkiye’sini yerli ve milli atılımlarla geleceğe emin adımlarla hazırlayan partinin temsilcisi olarak, yarının Türkiye’sini yönetecek gençlerin her zaman emrinde olduklarını ifade etti. Görevi devraldıkları günden bu yana saha çalışmalarına hız kazandırdıklarını ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul Sofuğlu, “Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, bu kutlu davayı daha ileri taşımak için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Bu konuda İl Başkanımızın ve teşkilat üyelerimizin bizlere desteği tam. Milletvekilimiz, belediye başkanımız, il başkanımız ve  teşkilat üyelerimizle yakalanan bu uyum ortamında layık olup, partimize ve şehrimize hizmet etmek en büyük gayemiz” dedi. 

SORAN VE SORGULAYAN

Genç kuşakla sık sık bir araya geldiklerini ifade eden Kaplan, bu anlamda gençlik kollarının gerçekleştirdiği bütün organizasyonlara destek vermeye gayret gösterdiklerini ifade etti. Genç neslin siyasete ve ülke meselelerine karşı son derece duyarlığı olduğunu dile getiren Kaplan “Gençlerimiz soran sorgulayan bir yapıyla ülke meseleleri hakkında detaylı fikir sahibi. Buda bizleri, ülkemizin geleceği adına mutlu ediyor. Genç kardeşlerimizi bilgilendirmek, tecrübelerimizi onlarla paylaşmak adına saha çalışmalarımızda genç nesle biraz daha fazla ihtimam gösteriyoruz. Gençlik Kolları Başkanımız Tuğrul Sofuoğlu ve ekibi de bu anlamda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor: Gençlik kolları teşkilatımızın irade ve enerjisi bizlere de büyük bir şevk veriyor. Organizasyonda ötürü gençlik kolları teşkilatımıza ve bizleri misafir eden gençlik merkezi üyelerine teşekkür ediyorum.

İlginizi Çekebilir

KAPLAN; YARININ TÜRKİYE’SİNİ YÖNETECEK GENÇLERİN EMRİNDEYİZ

Haber Yorumları


Dilek Uzel
Geleceğimizin teminatı gençlerimize başarılar diliyorum Allah yollarını açık etsin inşallah

Yorum Yaz

99581

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647