• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
02:45

İkindi'ye Kalan Süre

KAPLAN’DAN MÜJDE; ROKETSAN’DAN DAHA BÜYÜK BİR YATIRIM GELİYOR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, TBMM’de basın mensuplarını ağırladı. Kaplan, gazetecilerle buluşmasında Kırıkkale gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.


ÖZEL SEKTÖR 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Kaplan, ilin yerel ve ulusal basın mensuplarını meclis de ağırladı. Şehrin gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Kaplan özellikle yatırımlar konusuna değindi. Roketsan’ın kapasite artırımına giderek yaklaşık 10 bin kişiyi istihdam edeceğini söyleyen Kaplan, yeni bir yatırımında müjdesini verdi. 

Savunma sanayinde faaliyet gösteren özel bir firmanın Kırıkkale’ye yapacağı yatırıma dikkat çeken Kaplan, yatırımının Roketsan’dan daha büyük olacağının altını çizdi. 

EVİM KIRIKKALE’DE KALACAK 

Seçimin ardından yaklaşık 700 kişiyi meclisde ağırladığını ifade eden Kaplan, buna karşılık sahadan da ayrılmadığını belirtti. Evini Kırıkkale’den Ankara’ya taşımacağını söyleyen Kaplan, Kırıkkale Halkı ile içiçe olmaya devam edeceğini kaydetti. İl Başkanlığına atanan Engin Pehlivanlı ile uyum içinde çalıştıklarını söyleyen Kaplan, önümüzde ki hafta MKE Genel Müdürü ile biraraya geleceklerini ve yakın zamanda MKE ile ilgili şehre katkı sağlayacak önemli çalışmaların olacağını belirtti.

İlginizi Çekebilir

ADAYLIK BAŞVURUSU YAPAN ÖNAL; KIRIKKALE BİZİM EVİMİZ

İlginizi Çekebilir

ÖZYÖN ‘BENDE VARIM’ DEDİ

İlginizi Çekebilir

MİLLET İTTİFAKI TEK SES TEK YÜREK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62443

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647