• Dolar
    32.474
  • Euro
    35.017
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.436
KIRIKKALE
25°
04:14

Öğleye kalan Süre

KARAYOL; GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİK

AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı olan Merih Karayol, Mehmet Saygılı’nın aday olması sonrası açıklamada bulundu.


GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ 

AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı olan sonrasın da yeniden Keçiören Belediye Başkan Yardımcılığı görevine dönen Karayol, süreçle ilgili açıklamada bulundu. Mehmet Saygılı’ya başarılar dileyen Karayol açıklamasında 

“Kırıkkale’yi Türkiye Yüzyılına hazırlamak için talip olduğum Ak Parti Belediye Başkanı aday adaylığı yolculuğumda yanımda olan, destek olan tüm hemşehrilerime, İl Başkanlığımıza, İlçe Teşkilatlarımıza, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcilerine,  yerel basınımızın kıymetli emekçilerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

BİNLERCE TEŞEKKÜR

Karayol “Çok güzel anılar biriktirdik, Kırıkkale için yapılabilecekleri istişare ettik, hedefler belirledik, centilmence gerçekleşen bu yarışta tebessüm ettiren, duygulandıran birçok güzelliğe şahit olduk, kalbine girdiğimiz, elini sıktığımız, sırtını sıvazladığımız her gönüle binlerce kez teşekkür ediyorum, samimiyetleri, itimatları en büyük gururum oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı olan Sn. Mehmet Saygılı’yı tebrik ediyor ve muvaffakiyetler diliyorum.  Bu davanın bir neferi, Kırıkkale’nin bir evladı olarak canla başla çalışacak ve el birliği ile Kırıkkale’yi hak ettiği noktaya taşımanın gayretinde olacağız. Her bir hemşehrime gönülden sevgilerimi iletiyor, saygılarımı, hürmetlerimi sunuyorum. Bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz, bir evladınız olarak daima yanınızdayım.” ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

ULUSOY MHP’DEN ADAYLIK İÇİN İSTİFA ETTİ

İlginizi Çekebilir

VALİ MAKAS’DAN KÜLLİYE İÇİN MEHMET AKİF’Lİ PAYLAŞIM

İlginizi Çekebilir

TAKLA ATAN ARAÇTA 2 YARALI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26068

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647