• Dolar
    0.000
  • Euro
    0.000
  • Ç.Altın
    0.000
  • Altın
    0.000

°

KARAYOL’DAN ANKET TEPKİSİ; ART NİYETLİ VE MAKSATLI

Kırıkkale’de son günlerde yapılan anketlerde ismi olmayan AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, bunu art niyetli ve maksatlı olarak değerlendirdi.


HAKİKİ DESTEĞE TALİBİZ

AK Partili aday adayları ile ilgili yapılan anketler Merih Karayol’un tepkisine neden oldu. Anketlerde ismi sorulmayan Karayol,  kendisine karşı art niyetli ve maksatlı bir davranış olduğunu dile getirdi. Karayol 

“AK Parti’den aday adayı olduktan sonra halkımızla kurduğumuz gönül birliğimizi güçlendiriyoruz. Ancak hakkiniyetli, adil ve eşit bir şekilde yürütülmesi gereken saha faaliyetlerinde anket çalışması adı altında art niyetli ve maksatlı bir şekilde ismime yer verilmemesi, bir anlamda Kırıkkale’nin demokratik tercihlerine saygı duyulmaması ve görüşlerini objektif bir şekilde yansıtmasını engelleme manası taşımaktadır. Biz anketlerden ziyade vatandaşlarımızın gönlünde ki hakiki desteğe, samimiyetine ve sevgisine talibiz. Bu sürece gölge düşürmeye çalışanlara itibar ermeden bildiğimiz yolda hemşehrilerimizle birlikte yürüyeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

VALİ TEKBIYIKOĞLU’NDAN ASKON ÜYESİ ARS POLİMER VE ERAL GIDAYA ZİYARET

İlginizi Çekebilir

GELİNİN BABASINA MAGANDA KURŞUNU

İlginizi Çekebilir

ÖZTÜRK FİKRET KARABUDAK STADYUMUNUN YENİLENMESİ İÇİN DEVREDE

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64820

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647