• Dolar
    32.573
  • Euro
    35.005
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.427
KIRIKKALE
26°
03:26

Öğleye kalan Süre

KAYIP EVRA'DAN ACI HABER GELDİ; DEPREMDEN 3 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETMİŞ

Kahramanmaraş'ta depremde çöken binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılmasının ardından bir daha haber alınamayan 10 yaşındaki Karakeçilili Mukaddes Erva Aktaş'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.


6 SAAT SONRA ENKAZDAN ÇIKARILDI

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde oturdukları apartmanın depremde çökmesi sonucu Aktaş ailesinin bireyleri, enkaz altında kaldı. Abdullah Aktaş 10, kızı Mukaddes Erva 6 saat sonra enkazdan sağ çıkarılırken, eşi Ayşe Betül (30), kızı Zümra (4), kız kardeşi Özlem Aktaş (22) ve kuzeni İkra Süme (22) ise hayatını kaybetti. Abdullah Aktaş, kendisinden 4 saat önce enkazdan çıkarılan ve komşuları tarafından hastaneye götürülürken yolda sağlık görevlilerine teslim edildiği söylenen kızı Mukaddes Erva'dan bir daha haber alamadı.

KİMSESİZLER MEZARILĞINA GÖMÜLDÜ

Kahramanmaraş ve çevre illerin yanı sıra hastanelerden adliyelere, bakanlıklardan emniyete kadar gitmediği yer kalmayan Abdullah Aktaş, kızından ize rastlayamadı. Adliyede kimliği tespit edilemeyen kız çocuklarının fotoğraflarına tek tek bakan Aktaş, en son DNA eşleşmesinden de sonuç alamadı. Yapılan araştırma sonucu  Mukaddes Evra Aktaş’ın enkazdan çıkarıldıktan üç gün sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ve kimsesizler mezarlığına gömüldüğü  öğrenildi. Maraş’tan getirilen Mukaddes Evra’nın cenazesi yarın Karakeçili’de kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

İlginizi Çekebilir

DÜNYA MARKASI SHİMANO’DAN KIRIKKALE YARIŞINA TAM DESTEK

İlginizi Çekebilir

ÖZYÖN ‘BENDE VARIM’ DEDİ

İlginizi Çekebilir

BULUT İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87357

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647