• Dolar
    32.498
  • Euro
    34.776
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.488
KIRIKKALE
25°
00:55

Akşam'a Kalan Süre

KIRIKKALE MİLLET BAHÇESİ’NDE GERİ SAYIM

Üç bölümden oluşan ve toplam 500 bin metre kare alan üzerine inşaa edilen Kırıkkale Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor.


DEĞİŞEN VE GELİŞEN KIRIKKALE’YE ÇOK YAKIŞTI

Kırıkkalelilerin hizmetine sunmaya hazırladıkları Millet Bahçesi için geri sayımın başladığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “içerisinde göletler, endemik bitkiler, spor alanları, sosyal donatılar bulunan mülkiyeti Kırıkkale Belediyesine ait olan Celal Bayar Parkı içerisine yapılan Millet Behçesi gelişen ve değişen Kırıkkale’mize çok yakışacak. Ülkesine sevdalı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

NELER VAR?

İçerisinden Kızılırmak geçmesi nedeniyle Türkiye’de bir ilk olan Kırıkkale Millet Bahçesinin açılış için geri sayımın başladığını söyleyen Saygılı, “Kızılırmak kenarında bulunan ve mülkiyeti Kırıkkale Belediyesine ait alanda inşa ettiğimiz millet bahçemiz, içinde Millet Kıraathanesi, Kafeterya, Restorant, Amfi Tiyatro, İzci Kampı, Mesire Alanı, Çim Aktivite Alanları, Bisiklet Parkuru, Koşu Parkuru, Yürüyüş Yolları, 2 Adet Tenis Kortu, 4 Adet Basketbol Sahası, 650 m2 Açık Hava Egzersiz Alanı İle Çocuklar İçin 2600 m2 Çocuk Oyun alanı bulunacak” bilgisini paylaştı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çocukların eğlenerek vakit geçirecekleri oyun ve spor alanları, ve etkinlik çayırları, izcilik alanı, açık hava tiyatro sahnesi, mini anfi, bisiklet yolları bulunan millet bahçesinin, rengarenk çiçeklerin, ağaçların yetiştirileceği belirtti. 

ETKİNLİKERE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Millet Bahçesinin bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacağını söylenen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,“ Söz verdiğimiz gibi. Kırıkkale’nin çevresini değiştirmeye devam ediyoruz. Şehrin gürültüsünden uzak, bol oksijenli, yüzlerce ağacı ve endemik bitkilerin yer aldığı Millet Bahçe'mize kavuşmamıza çok az kaldı. Çocuklarınızda gönül rahatlığıyla eğlenebileceğiniz, aileleri ile birlikte huzurla zaman geçirebilmeleri adına önemli bir çalışma gerçekleştirdik. Millet Bahçelerimizi hizmete açtığımızda vatandaşlarımız aileleri ile birlikte huzur ve güvenle kullanabilecekler.” dedi.

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE MİLLET BAHÇESİ’NDE GERİ SAYIM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42332

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647