• Dolar
    32.601
  • Euro
    34.823
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.506
KIRIKKALE
25°
02:11

Öğleye kalan Süre

KIRIKKALESPORLU FUTBOLCULAR İLE POLİS ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

Kırıkkalespor kendi evinde 10 kişi kaldığı maçta Gümüşhanespor’a 3-2 yenildi. Maç sonunda emniyet güçleri ile Kırıkkalesporlu futbolcular aasında arbede yaşandı.


10 KİŞİ TAMAMLADI 

3.ligde mücadele eden Kırıkkalespor iç saha da oynadığı 4.maçından da puansız ayrıldı. 54. dakika da Burak Özsoy’un ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü maçta Kırıkkalespor’un gollerini Talha kaydetti. Kırıkkalespor’un son dakika da Mehmet Albayrak ile bulduğu nizami gol ofsayt gerekçesi ile iptal edilirken maçın hakemi Neslihan Muratdağı takdir hakları genelde Gümüşhanespor için kullandı. Rakip takımın ilk golünde ki ofsayt hakemler tarafından görmezden gelindi. 

 

SAHİPSİZ KIRIKKALE 

Son dakika da kırmızı şimşeklerin attığı golde ise ofsayt kararı vermesi büyük tepkiye neden oldu. Maç sonunda hakeme itiraz eden Kırıkkalesporlu futbolcuları ile emniyet güçleri arasında arbede yaşandı. Sahaya giren ve ellerinde ki kalkanlarla futbolcu ve teknik heyete sert müdahalede bulunan polisler gerilimi tırmandırdı. Olaylar sonrası taraftarlar emniyet güçlerine tepki gösterirken futbolcuları tribünlere davet ederek destek verdiler. Taraftar maç sonunda ‘sahipsiz Kırıkkale’ şeklinde tezahüratta bulundular. 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALESPOR BARAN’LA DEVAM DEDİ

İlginizi Çekebilir

KENDİ SAHAMIZDA İLK PUAN BU PUAN SALİH HOCAYA YAZAR

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALESPOR’A SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35466

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647