• Dolar
    33.982
  • Euro
    37.725
  • Ç.Altın
    4.575
  • Altın
    2.725
KIRIKKALE
27°

‘PARTİYE HİZMET ETMEM LAZIM’ DİYEREK 26 MİLYON LİRALIK İŞİ REDDETTİ

Geçtiğimiz gün AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinden alınması parti tabanında üzüntü ve tepkiye neden olan Turgay Sarıaydın’ın ‘seçim çalışması var partiye hizmet etmem lazım’ diyerek 26 milyon liralık işi reddettiği öğrenildi.


TOSUN AÇIKLADI

Turgay Sarıaydın’ın AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinden alınması parti tabanında üzüntüyle karşılandı. Görev süreci içerisinde vatandaşla iyi bir diyalog kuran ve sevgisini kazanan Sarıaydın’ın görevden alındığı önceki gün Kırıkkale Koordinatörü Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş tarafından kendisine tebliğ edildi. Sarıaydın’ın görevden alınmasının ardından seçim öncesi yüklü miktarda bir işi reddettiği ortaya çıktı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Sarıaydın’la ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan şehrin önemli iş insanlarından Tosunlar Un Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Tosun “6-7 ay önce ‘partime hizmet etmem gerek seçim sürecindeyiz’ diyerek 26 milyon liralık inşaat işimi nazikçe reddeden sevgili kardeşimin partideki görevinden ayrılmasını üzülerek öğrendim. İnşallah kendi adına daha hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

BAYRAK YARIŞI

Tosun,  kısa süre önce Kulaksız Köyü’ne 32 bin tonluk hububat deposunun kurulumunu tamamlamıştı.  Sarıaydın’ın görevden alınmasının ardından AK Parti İl Başkanı Enhgin Pehlivanlı’da bir mesaj yayınlayarak “Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Merkez İlçemizde 2 yılı aşkın görev yapıp, partimize uzun yıllar emek vermiş, sancak taşıma mücadelesinde bizleri mahcup etmemiş, yaptığı çalışmalar ile gurur duyduğumuz Merkez İlçe Başkanımız Sayın Turgay Sarıaydın'ın özverili çalışmalarından dolayı kendisine ve yönetim kuruluna teşekkürlerimizi iletiyoruz. AK Parti siyaseti, "bayrak yarışı" ruhuyla yapılan "millete hizmet" siyasetidir. AK Parti'mizde hizmetin devamlılığı esastır. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” demişti.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

EDS’DEN 7 GÜNDE 11 MİLYON LİRA

İlginizi Çekebilir

DEVA’NIN ADAY KADROSU BELLİ OLDU

İlginizi Çekebilir

KAZAYA YARDIM EDEYİM DERKEN KAZAYA NEDEN OLDU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44678

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647