• Dolar
    32.374
  • Euro
    35.047
  • Ç.Altın
    3.999
  • Altın
    2.324
KIRIKKALE
22°
00:50

İkindi'ye Kalan Süre

PODİUM KULEDE İŞ HAYATINA HAZIR MISINIZ?

Kırıkkale’de faaliyet gösterdiği günden itibaren alışveriş sektörüne öncülük eden Podium AVM, inşaat halinde bulunan kule bölümünü faaliyete alıyor. Podium Kule, 115 adet ofisini marka sahiplerine sunarak, şehre yeni bir soluk getirecek.


GÜZELLİĞİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR 

43 ili birbirine bağlayan Kırıkkale’de faaliyet gösterdiği günden itibaren birçok markayı bünyesinde bulundurarak vatandaş odaklı önemli hizmetler sunan Podium AVM, alanında yaptığı değişikliklerle öncü olmaya devam ediyor. Yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerine kurulu ve 26 bin metrekare kiralanabilir ve 100’ü geçkin ünlü mağazalarıyla hizmet sunan Podium AVM, şimdilerde ise belirli bir süre inşaat halinde bulunan kule bölümünü faaliyete aldı.

PODİUM KULE’DE 115 OFİS BULUNUYOR 

Farklı metrekarelere sahip 115 ofisiyle birçok firma için ideal bir iş ortamını değerli marka sahiplerine ve yeni yatırımcılarına sunuyor. İş hayatınızı kusursuz detaylarla süsleyen şık ve modern bir ortama adım atabileceğiniz ofisinizde firmanızın gerçek değerini göstermeye büyük bir avantaj sağlıyor. Kapsamlı bir ofis projesi olarak Kırıkkale’nin en iyi konumunda yer alan Podium Kule ile modernliğin yeni merkezinde iş hayatınıza ve markanıza adeta değer katacak.

İŞ HAYATINIZA VE MARKANIZA DEĞER KATIN 

İş yaşamınızı kusursuz ve eşsiz güzelliğiyle süsleyecek olan Podium Kule, şık ve modern bir ortama adım atmanızı sağlayacak. Podium Kule ile markanızın gerçek değerini de ortaya çıkacak.  Kapsamlı bir ofis projesi olarak Kırıkkale’nin en iyi konumunda yer alan Podium Kule ile modernliğin yeni merkezinde iş hayatınıza ve markanıza değer katın. Ankara, Çankırı, Kırşehir ve Yozgat arasında köprü olan Kırıkkale’nin en göz alıcı ve şık ofisleri, tüm saygınlığı ile bu projede yükselecek. 

ŞEHRİN EN YÜKSEK VE EN ŞIK OFİSİ SİZİN OLACAK

Ofis yaşamının modern kültürünü eksiksiz bir şekilde yaşamanız için detaylarıyla ve sunduğu imkanlarla sizi büyüleyecek Podium Kule, şık ve kullanışlı ofis planları, her cepheden görebileceğiniz şehir manzarası ile yükseliyor. Kırıkkale ve firmanız için kurduğunuz hayaller Podium Kule ile birlikte gerçeğe dönüşecek. Ofis yaşamının modern kültürünü eksiksiz bir şekilde yaşamanız için detaylarıyla ve sunduğu imkanlarla sizi büyüleyecek Podium Kule, şık ve kullanışlı ofis planları, her cepheden görebileceğiniz şehir manzarası ile yükseliyor.

İSTEDİĞİNİZ MAĞAZAYA ULAŞABİLİRSİNİZ 

Keyfini çıkarabileceğiniz kafelerle keyifli alanları içinde bulunduran Podium Kule, aynı zamanda dünya mutfaklarından çeşitli lezzetleri tadabileceğiniz geniş bir restoran karmasına ve yeni nesil kahve dükkanlarına da ev sahipliği yapıyor. 43 şehrin arasında ulaşımı en konforlu noktada yer alan Podium Kule, hiçbir zaman değerini kaybetmeyecek bir proje olarak yeni yatırımcılarını bekliyor. Haftanın yedi günü restoranlar, kafeler, sinema salonları, mağazalar ve daha birçok hizmetin markanız için hazır olduğunu, üstelik birkaç adımla dilediğiniz mağazaya ulaşabildiğinizi hayal edin. Restoranların, kafelerin, sinemanın ve oyun salonlarının yanı sıra ofis yaşamınızı en üst noktaya taşıyacak terzi, ATM noktaları, kuru temizleme, oto yıkama gibi birçok önemli hizmet her zaman elinizin altında.

OFİSİNDE HER AN ÇOK DEĞERLİ

Kırıkkale’deki tek iş ve ofis merkezi Podium Kule, şehrin manzarasını size sunuyor, iş yaşamını konforlu ve huzur verici bir ortama dönüştürüyor. Ofis yaşamı kültürünü adımınızı attığınızdan andan itibaren eksiksiz bir şekilde sakinlerine sunan Podium Kule’de markanızın ve işinizin ihtiyacı olan tüm detaylarıyla tasarlanmış özellikler yer alıyor. İş merkezinin yeni kalesinde şehrin manzarasına hakim konumda işinizi keyifle yapacaksınız. Kırıkkale'nin ilk akıllı binası olan Podium Kule'de yangın algılama ve uyarı sistemleri, asansör, otopark alanları, 24 saat güvenlik hizmeti, profesyonel temizlik hizmeti, spa ve hamam gibi birbirinden farklı olanaklar yer alıyor.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

33533

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647